Netflix îţi prezintă trailerul horor al serialului The Haunting of Bly Manor

  • Serialul The Haunting of Bly Manor va fi lansat pe Netflix în 9 Octombrie
  • Peste 450 de mii de fani au văzut deja trailer-ul pe Youtube
  • Povestea este inspirată din romanul horor The Turn of the Screw de Henry James
471 afișări
Imaginea articolului Netflix îţi prezintă trailerul horor al serialului The Haunting of Bly Manor

Sursa foto: profimedia

Ţi-e dor de un serial care să te facă să dormi cu lumina aprinsă? Netflix a lansat trailerul serialului american The Haunting of Bly Manor. O dramă horor inspirată din romanul din 1898 The Turn of the Screw de Henry James.

Este cumva un follow-up al The Haunting of Hill House. Povestea este despre o tânără angajată de un bărbat să aibă grijă de nepoata şi nepotul lui la casa lor de la ţară. Ajunsă la moşia Bly fata începe să vadă apariţii care bântuie locuinţa. Netflix anunţă premierea serialului pe 9 Octombie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici