O geantă făcută doar din aer şi sticlă debutează la Săptămâna Modei de la Paris

  • Coperni surprinde cu lansarea unei genţi inovatoare realizate din aer şi sticlă la Paris Fashion Week.
  • Parteneriatul cu NASA aduce creaţia Coperni, Air Swipe, care cântăreşte doar 33 de grame şi este compusă în mare parte din aer.
  • Cofondatorii Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant descriu noul accesoriu ca fiind "ştiinţific, dar poetic" şi "magic, ca un nor".
1317 afișări
Imaginea articolului O geantă făcută doar din aer şi sticlă debutează la Săptămâna Modei de la Paris

Sursa foto: Instagram

Coperni a făcut senzaţie la Săptămâna Modei de toamnă 2024 de la Paris cu dezvăluirea unui accesoriu revoluţionar: o geantă confecţionată în întregime din aer şi sticlă, scrie The New York Post.

În parteneriat cu NASA, casa de modă pariziană a prezentat geanta Air Swipe, care cântăreşte doar 33 de grame — echivalentul unui bec standard — şi este compusă din 99% aer şi 1% sticlă.

Dezvoltată în colaborare cu Ioannis Michaloudis, un cercetător al aerogelului de siliciu, geanta reprezintă cel mai mare obiect realizat vreodată din acest material spaţial. Aerogelul de siliciu, cunoscut ca fiind cel mai uşor solid de pe Pământ şi utilizat de NASA în colectarea prafului cosmic, conferă accesoriului o aparenţă translucidă, asemănătoare cu un nor.

Cofondatorii Sébastien Meyer şi Arnaud Vaillant au descris creaţia ca fiind "ştiinţifică, dar poetică" şi "magică, ca un nor". În ciuda naturii sale delicate, geanta poate să ţină un iPhone, amintind de geanta iconica Swipe a brandului.

Cu designul său futuristic, ultima inovaţie a Coperni subliniază angajamentul casei de modă de a depăşi limitele în tehnologia modei. Debutul genţii Air Swipe marchează un alt moment important pentru Coperni, renumită pentru creaţiile sale avant-garde şi colaborările anterioare cu Boston Dynamics.

Colectia acestui sezon, inspirată de ficţiunea ştiinţifică, reflectă căutarea continuă a designerilor pentru inovaţie şi designuri ieşite din comun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by coperni (@coperni)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici