Sezonul doi al serialului "House of the Dragon" va avea premiera în luna iunie

  • Sezonul doi din "House of the Dragon" va avea premiera la HBO în luna iunie.
  • Serialul urmăreşte dinastia Targaryen din continentul fictiv Westeros.
222 afișări
Imaginea articolului Sezonul doi al serialului "House of the Dragon" va avea premiera în luna iunie

Sezonul doi al serialului "House of the Dragon" va avea premiera în luna iunie

J.B. Perrette, şeful departamentului de streaming şi jocuri video al Warner Bros. Discovery, a dezvăluit luna de lansare a celui de-al doilea sezon al prequelului "Game of Thrones", în timpul unui interviu acordat luni, relatează Variety

Deşi executivul nu a precizat data premierei sezonului 2 din "Casa dragonului", aceasta este cea mai mare cantitate de informaţii care a fost dezvăluită până în prezent cu privire la fereastra de lansare.

Bazat pe cartea "Fire & Blood" a autorului George R.R.R. Martin, "House of the Dragon" urmăreşte dinastia Targaryen din continentul fictiv Westeros. Acţiunea are loc cu aproape 200 de ani înainte de evenimentele din "Game of Thrones" şi la aproximativ 100 de ani după ce Targaryenii au unit cele Şapte Regate.

Primul sezon din "House of the Dragon", format din 10 episoade, a fost difuzat între 21 august şi 23 octombrie 2022. A fost reînnoit pentru sezonul 2 la doar o săptămână după premiera serialului, care a înregistrat audienţe record pentru HBO.

Sezonul 2 din "House of the Dragon" a început să se filmeze la studiourile Leavesden ale Warner Bros. la 11 aprilie 2023. Filmările nu au fost afectate de greva Writers Guild of America şi de greva SAG-AFTRA, deoarece scenariile au fost finalizate înainte de începerea filmărilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici