„Ochii pe mine!”. Invitaţii lui Vlad Craioveanu sunt Simona Baciu, Elena Lotrean şi Andrei Ciobanu

  • Invitaţi la Aleph News sunt Simona Baciu - preşedinte al Fundaţiei Transylvania College, Elena Lotrean - Lider al Grupului de lucru pentru Educaţie al Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, dar şi comediantul şi scriitorul Andrei Ciobanu.
  • În prima parte a emisiunii, Simona Baciu şi Elena Lotrean fac o radiografie a crizei prin care trece învăţământul românesc
  • O ediţie specială a talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, luni 9 noiembrie, de la ora 21.00!
132 afișări
Imaginea articolului „Ochii pe mine!”. Invitaţii lui Vlad Craioveanu sunt Simona Baciu, Elena Lotrean şi Andrei Ciobanu

„Ochii pe mine!”. Invitaţii lui Vlad Craioveanu sunt Simona Baciu, Elena Lotrean şi Andrei Ciobanu

În prima parte a emisiunii, Simona Baciu şi Elena Lotrean fac o radiografie a crizei prin care trece învăţământul românesc în contextul epidemiei. Acestea îţi spun ce soluţii putem găsi astăzi pentru ca mâine copiii noştri să înţeleagă adevăratele valori ale şcolii.

Despre cum să evităm creşterea abandonului şcolar timpuriu, dar şi ce mai înseamnă –  paradoxal pentru vremurile trăite – să fii  profesor fericit pentru România, aflaţi din emisiunea ,,Ochii pe mine!”
Şi după succesul cărţii ,,Suge-o, Ramona!” – bestseller-ul citit de peste un milion de oameni, Andrei Ciobanu vine cu o nouă surpriză editorială: cartea ,,Dumnezeu vs Satana - Vacanţă în România”, scrisă împreună cu Ionuţ Rusu. Despre tema şi mesajul cărţii, despre inspiraţie într-o perioadă în care pierdem busola normalităţii, îţi spune invitatul lui Vlad Craioveanu.


O ediţie specială a talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, luni 9 noiembrie, de la ora 21.00!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici