Paul Reubens, actorul care l-a interpretat pe Pee-wee Herman, a murit la vârsta de 70 de ani

Paul Reubens, actorul care l-a interpretat pe Pee-wee Herman, un personaj tocilar care purta un costum gri şi un papion roşu în timp ce îi încânta pe copii şi adulţi deopotrivă cu râsul său caracteristic, a murit, se arată într-o postare pe contul său de Instagram, publicată luni.

636 afișări
Imaginea articolului Paul Reubens, actorul care l-a interpretat pe Pee-wee Herman, a murit la vârsta de 70 de ani

Sursa foto: Twitter

Reubens, în vârstă de 70 de ani, a murit peste noapte după o luptă de ani de zile cu cancerul, se arată în postare.
 
"Un talent înzestrat şi prolific, el va trăi pentru totdeauna în panteonul comediei şi în inimile noastre ca un prieten preţios şi ca un om cu un caracter remarcabil şi o generozitate de spirit", se precizează în postare.
 
Într-un mesaj adresat fanilor săi pe care l-a scris înainte de a muri, Reubens şi-a cerut scuze pentru că nu a făcut publică lupta sa de şase ani cu cancerul.
 
"Întotdeauna am simţit o mare dragoste şi respect din partea prietenilor, fanilor şi susţinătorilor mei", a scris el. "V-am iubit pe toţi foarte mult şi m-am bucurat să fac artă pentru voi".
 
Cariera sa a deraiat în 1991, după ce Reubens a fost arestat sub acuzaţia de expunere indecentă la un cinematograf pentru adulţi. Nu a făcut nicio contestaţie şi a efectuat 75 de ore de muncă în folosul comunităţii, relatează Reuters.
 
În 2004, Reubens a pledat vinovat pentru o acuzaţie de posesie de materiale obscene în Los Angeles. El a fost condamnat la trei ani de închisoare. Ca parte a unui acord, procurorii au fost de acord să renunţe la o a doua acuzaţie de posesie de pornografie infantilă. Actorul a susţinut că imaginile aflate în centrul cazului făceau parte din colecţia sa de artă.
 
Reubens s-a născut Paul Rubensfeld în 1952 în Peekskill, New York. El şi-a început cariera de actor de improvizaţie şi de scenă în anii 1970, când s-a alăturat trupei The Groundlings din Los Angeles.
 
În 1982, Reubens a apărut într-un spectacol de teatru popular din Los Angeles, cunoscut sub numele de "The Pee-wee Herman Show", în rolul personajului principal, pe care l-a dezvoltat. În 1986, emisiunea de televiziune "Pee-wee's Playhouse" a debutat, lansând cariera lui Rueben, care a inclus şi două lungmetraje ca Pee-wee Herman.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici