Prima reacţie a actorului Regé-Jean Page după ce a aflat că i-a fost refuzat rolul din cauza culorii pielii sale

Înainte de faima adusă de serialul Bridgerton, actorului Regé-Jean Page i-a fost refuzat rolul pentru care a aplicat în noul serial Krypton al postului de televiziune Syfy. Acesta intenţiona să-l joace pe bunicul lui Superman, informează UsMagazine.

6563 afișări
Imaginea articolului Prima reacţie a actorului Regé-Jean Page după ce a aflat că i-a fost refuzat rolul din cauza culorii pielii sale

FOTO Regé-Jean Page/Instagram

Înainte de a deveni celebru, actorului Regé-Jean Page i-a fost refuzat rolul pentru care a aplicat în noul serial Krypton al postului de televiziune Syfy. Acesta intenţiona să-l joace pe bunicul lui Superman, informează UsMagazine.

În urma refuzului, fanii lui Page au speculat că acesta nu a primit rolul din cauza faptului că nu este caucazian. 

Ca răspuns la aceste afirmaţii, copreşedintele studioului DC Films, Geoff Johns a răspuns că „bunicul lui Superman nu poate să fie negru”. În plus, creatorii serialului au vrut să adauge mai multă diversitate făcând unul dintre eroi homosexual, idee pe care Johns a respins-o. 

Regé-Jean Page s-a adresat recent controversei prin intermediul Twitter-ului: “Să aud despre aceste conversaţii mă doare la fel de tare acum ca şi la momentul respectiv. Sincer sa fiu, detaliile dor chiar mai tare.”

Actorul englez a decis sa se concentreze pe rolurile din prezent în detrimentul celor din  trecut: “În continuare îmi văd de treabă, încă muncim, încă zburăm”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici