Regizorul american Oliver Stone: „Am făcut vaccinul rusesc Sputnik V”

  • Regizorul american Oliver Stone anunţă că a făcut vaccinul rusesc Sputnik V.
  • Oliver Stone are 74 de ani,
  • Regizorul se afla în Rusia pentru a realiza un documentar despre schimbările climatice.
451 afișări
Imaginea articolului Regizorul american Oliver Stone: „Am făcut vaccinul rusesc Sputnik V”

Profimedia

Regizorul se afla în Rusia pentru a realiza un documentar despre schimbările climatice.

Am primit vaccinul acum câteva zile. Nu ştiu dacă va funcţiona, dar am auzit lucruri bune despre vaccinul rusesc”, a spus Oliver Stone.

Declaraţia surpriză a fost lansată de Channel 1 şi preluată de Corriere della Sera.

Stone, care a vizitat centralele nucleare din Rusia pentru următorul său documentar despre schimbările climatice, a declarat într-un interviu difuzat luni că intenţionează să se întoarcă pentru a doua doză de vaccin Sputnik.

Sunt încrezător. Este un vaccin grozav, nu înţeleg de ce este ignorat în Occident ”, a adăugat Stone.

Rusia a lansat campania naţională de vaccinare la sfârşitul săptămânii trecute, începând cu angajaţii din domeniile de risc maxim, urmând cei din educaţie.

William Oliver Stone s-a născut la New York la 15 septembrie 1946. Este regizor, scenarist, producător de film, actor, de multe ori controversat. A câştigat de două ori Oscarul pentru cel mai bun regizor şi o dată Oscarul pentru cel mai bun scenariu neoriginal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici