Romdrops, divizia internaţională a HaHaHa Production, locul 1 şi 7 la American Idol şi locul 1 în Top 100 Itunes America

Romdrops, compania internaţională înfiinţată de HaHaHa Production în Los Angeles, ajunge din nou în topurile mondiale şi în cele mai importante titluri din presa internaţională!

492 afișări
Imaginea articolului Romdrops, divizia internaţională a HaHaHa Production, locul 1 şi 7 la American Idol şi locul 1 în Top 100 Itunes America

Romdrops, divizia internaţională a HaHaHa Production, locul 1 şi 7 la American Idol şi locul 1 în Top 100 Itunes America

Artistul Iam Tongi a câştigat locul 1 şi marele premiu la „American Idol”, cu piesa I’ll be seeing you, produsă de Florin Boka (Feenom) şi Roland Kiss, unii dintre cei mai importanţi producători muzicali ai HaHaHa Production şi Romdrops, alături de marele Oak Felder. Piesa cu semnătură românească I’ll be seeing you este deja locul 1 în Top 100 ITunes, în America. Pe lângă piesa de pe locul 1 a lui Iam Tongi, Romdrops prin Lucian Nagy semnează producţia muzicală şi a piesei de pe locul 7 „American Grace” cântată de Zacharian Smith.  

Performanţele Romdrops de la American Idol vin la doar câteva săptămâni de la lansarea piesei „Praising You” a artistei Rita Ora, cu producţia muzicală semnată de Şerban Cazan, tot parte din Romdrops şi din istoria HaHaHa Production, care a înregistrat până acum peste 7 milioane de streams pe Spotify şi peste 8 milioane vizualizări ale clipului şi se află în Top 20 piese difuzate de radiourile din UK şi în Top 30 piese difuzate în America.

„Sunt foarte fericit pentru Iam Tongi că a câştigat “American Idol”. Mă bucur enorm că am avut ocazia să particip la producţia piesei lui “I’ll Be Seeing You”. Piesa este pe locul 1 în momentul de faţă în America… este un sentiment nou pentru mine, o bucurie enormă, mai ales când mă gândesc şi la oamenii prin mâna cărora a trecut piesa aceasta lucrată de mine. Pe lângă mine şi Roland Kiss cu care am făcut producţia, piesa a mai trecut pe la legendarul Oak Felder care a făcut varianta finală a producţiei, iar apoi a fost mixată de către Manny Marroquin, unul dintre cei mai premiaţi ingineri de sunet din istorie. Să lucrez la nivelul acesta în industria muzicală este o binecuvântare, visez la acest lucru de la varsta de 11 ani şi vreau să-i mulţumesc lui Smiley pentru toată răbdarea şi viziunea pe care o are. Pentru mine la nivel profesional urmează multă muzică, simt că sunt în cea mai bună formă a vieţii mele şi sunt foarte focusat şi dedicat.”, declară recunoscător Feenom, care este producător muzical la HaHaHa Production de mai bine de 8 ani, iar de 2 ani a devenit parte din Romdrops, entitatea internaţională a companiei lui Smiley.

„Sincer încă procesez tot ce se întâmplă, este prima mea lansare în Statele Unite care, iată, a ajuns direct pe locul 1 în Itunes Top 100. Mă bucur enorm să împart această realizare uriaşă cu colegul şi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Feenom. Procesul de lucru a fost magic şi lucrurile s-au legat de la sine. Am plecat de la o schiţă şi nişte notiţe de la Iam Tongi şi Oak Felder privind direcţia muzicală şi am ajuns aici pe primul loc. E copleşitor să lucrezi cu nume atât de mari şi să vezi cum visurile tale din copilarile prind viaţă. Am atât de multe proiecte importante la care lucrez cu oameni frumosi si autori geniali din Londra si multe alte colturi ale lumii încât pot spune că eu nu trebuie decât să continui să muncesc şi să las Universul să-şi facă treaba, pentru că le aşează pe toate în viaţa mea minunat!”, a declarat emoţionat Roland Kiss, producător muzical în echipa HaHaHa Production de 6 ani de zile şi parte din Romdrops, povestea de succes care se scrie deja în cele mai importante ţări din industria muzicală mondială.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici