Salma Hayek spune că regizorii i-au cerut „să pară mai proastă”

  • Actriţa Salma Hayek a povestit că regizorii i-au cerut să pară mai proastă
  • „Mi s-a întâmplat să aud regizorii că îmi cer să fiu «mai proastă şi mai rapidă. Pari mai proastă şi vorbeşte mai repede!»”
  • Hayek se pregăteşte să lanseze în luna august pelicula ”The Hitman´s Wife´s Bodyguard", continuarea unei producţii de succes din 2017.
845 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek spune că regizorii i-au cerut „să pară mai proastă”

Salma Hayek spune că regizorii i-au cerut „să pară mai proastă”

 

Actriţa Salma Hayek a povestit că regizorii i-au cerut să pară mai proastă. Vedeta a afirmat că nu a avut prea multe ocazii să îşi pună în practică nici măcar cunoştinţele de actorie. 

Hayek şi-a amintit cum a fost tratată de cineaşti de-a lungul carierei, afirmând că nu i s-au dat prea multe şanse să arate ce ştie: ”Din păcate nu am avut prea multe ocazii să interpretez roluri în care să pot folosi ce am învăţat. Înveţi şi nu te lasă să pui în practică. Mi s-a întâmplat să aud regizorii că îmi cer să fiu «mai proastă şi mai rapidă. Pari mai proastă şi vorbeşte mai repede!»”. a explicat vedeta pentru revista Total Film. 

Hayek a fost nominalizată pentru premiul Oscar după apariţia sa în rolul principal în „Frida”, peliculă pentru care a fost şi unul dintre producători. În filmul lansat în 2002, actriţa a jucat rolul artistei Frida Kahlo. În 2017, vedeta a povestit că a primit avansuri insistente din partea producătorului Harvey Weinstein, care a ameninţat că o va ucide într-un acces de furie, după ce a fost respins de Hayek.

Hayek ar trebui să lanseze în vară pelicula „The Hitman´s Wife´s Bodyguard", cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Tom Hopper, Antonio Banderas şi Morgan Freeman, continuarea peliculei „The Hitman´s Bodygard", din 2017. 

Foto: Instagram

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici