Sophia Loren revine după 11 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei şi produs de Netflix

  • Sophia Loren se reîntoarce la 86 de ani, cu un rol în producţia „The Life Ahead”
  • Pelicula este în limba italiana şi este produsă de Netflix
  • Fiul actriţei, Eduardo Ponti, este chiar regizorul filmului
2004 afișări
Imaginea articolului Sophia Loren revine după 11 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei şi produs de Netflix

Sursă foto: variety.com

Sofia Loren revine după 11 ani de când a renunţat la actorie. La 86 de ani, Sophia i s-a alăturat fiului ei, regizorul Eduardo Ponti, în pelicula „The Life Ahead”, produsă de Netflix. Actriţa joacă rolul unei femei evreice, care a supravieţuit Holocaustului. Personajul ei, Madame Rosa, le ajută pe prostituate să-şi crească copii.

„Faptul că fiul meu mi-a propus acest rol, a fost ca un vis împlinit. Am acceptat imediat. Mi-a plăcut foarte mult să joc rolul lui Madame Rosa, o femeie puternică şi fragilă în acelaşi timp. Este o supravieţuitoare. Cumva îmi aminteşte de mama mea”, a povestit actriţa în presa internaţională.

Premierea filmului va avea loc luna viitoare, la Roma.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici