Studiourile DC au renunţat la actorul britanic Henry Cavill pentru rolul lui Superman

Noii şefi ai studiourilor DC au renunţat la actorul britanic Henry Cavill pentru rolul lui Superman, la mai puţin de două luni după ce acesta şi-a anunţat revenirea în acest rol, scrie BBC.

5670 afișări
Imaginea articolului Studiourile DC au renunţat la actorul britanic Henry Cavill pentru rolul lui Superman

Studiourile DC au renunţat la actorul britanic Henry Cavill pentru rolul lui Superman

"Tocmai am avut o întâlnire cu James Gunn şi Peter Safran şi am o veste tristă. Până la urmă, nu mă voi mai întoarce în rolul lui Superman", a declarat Cavill. "Această veste nu este cea mai plăcută, după ce studioul mi-a spus să-mi anunţ revenirea în octombrie, înainte de a fi angajat, dar asta e viaţa".

El a spus că nu are resentimente.

"Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect asta", a continuat el, în postarea sa de pe Instagram.

"James şi Peter au un univers de construit. Le urez lor şi tuturor celor implicaţi în noul univers mult noroc."

Gunn şi Safran au preluat DC Studios la sfârşitul lunii octombrie, imediat după ce Cavill a avut o apariţie surpriză în genericul filmului lui Dwayne Johnson, Black Adam.

Actorul britanic a postat atunci un videoclip în care le spunea fanilor: "Am vrut să fac oficial faptul că m-am întors în rolul lui Superman".

Cavill a interpretat legendarul rol în filmul din 2013, în Batman v Superman din 2016, alături de Ben Affleck, şi în Justice League din anul următor.

În urma anunţului, unii fani au speculat că actorul este acum disponibil pentru a prelua rolul lui James Bond - în cazul în care va fi chemat.

Cavill, în vârstă de 39 de ani, şi-a anunţat, de asemenea, plecarea din serialul The Witcher de la Netflix la sfârşitul lunii octombrie. El va fi înlocuit de Liam Hemsworth.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici