Taylor Swift donează 23.000 de lire ca o tânără matematiciană să meargă la facultate

  • Vitoria e un matematician aspirant care nu-şi permite să-şi plătească studiile
  • Pop-starul american a fost impresionată de povestea ei şi a decis să o susţină
  • Taylor Swift e un donator constant: ajută tineri să-şi urmeze visele şi să treacă peste greutăţi
319 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift donează 23.000 de lire ca o tânără matematiciană să meargă la facultate

Vitoria Mario se descrie ca "o tânără de culoare, de 18 ani, care are un vis". E din Portugalia şi trăieşte la Londra de 4 ani, unde speră la o viaţă mai bună. A luat mereu note mari şi a fost acceptată la facultate, dar guvernul britanic a decis că nu e eligibilă să primească fonduri pentru asta.

Nici familia Vitoriei nu-şi permite să îi plătească studiile. Tatăl ei a murit, iar mama locuieşte în Portugalia: "A fost foarte dificil să plec de lângă mama, dar e un sacrificiu care merită făcut, în ochii familiei mele", spune ea.

Taylor Swift a găsit-o pe tânără online, pe platforma GoFundMe, unde a contribuit substanţial la fondul ei pentru Universitatea din Warwick. Cântăreaţa i-a lăsat Vitoriei şi un mesaj: "Am dat peste povestea ta online şi mă inspiră foarte tare motivaţia şi dedicarea ta de a-ţi transforma visele în realitate. Vreau să-ţi dăruiesc restul de bani de care ai nevoie. Succes în toate. Cu dragoste, Taylor."

Nu e prima dată când Swift sare în ajutor cu sume importante de bani. Anul trecut i-a dat unei canadience 6000 de dolari tot pentru a-şi plăti taxele la facultate, a ajutat mai mulţi bolnavi să-şi plătească taxele de spitalizare, iar în primăvară a donat 1 milion de dolari pentru a ajuta victimele tornadelor din Tennessee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici