(VIDEO) Top Gun: Maverick - ce ne promite continuarea filmului legendar din anii 80, cu Tom Cruise în rolul principal

După mai bine de 30 de serviciu, unul dintre cei mai buni aviatori ai Marinei, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) antrenează un detaşament de absolvenţi Top Gun pentru o misiune specializată pe care niciun pilot nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlneşte pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller) , fiul regretatului prieten al lui Maverick. şi Lt. Nick Bradshaw, ofiţer de interceptare. Confruntându-se cu un viitor incert şi cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri cele mai profunde, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleşi să-l zboare. Top Gun: Maverick a avut premiera la CinemaCon pe 28 aprilie 2022 şi este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 27 mai 2022, de Paramount Pictures. La aceeaşi dată va fi lansat şi în cinematografele din România.

1574 afișări
Imaginea articolului (VIDEO) Top Gun: Maverick - ce ne promite continuarea filmului legendar din anii 80, cu Tom Cruise în rolul principal

Sursa Foto - Hepta

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici