Turiştii de la mare sunt răsfăţaţi cu preparate din toate colţurile lumii. Până când mai pot merge la Festivalul du Bonheur

  • Timp de trei zile gurmanzii pot ”călători” în toate colţurile lumii datorită Festivalului du Bonheur.
  • Radu Constantinescu prepară mâncare indiană în food truck-ul adus la festival.
  • Festivalul se va redeschide mâine la ora 12.00 şi rămâne deschis până la 23.00.
217 afișări
Imaginea articolului Turiştii de la mare sunt răsfăţaţi cu preparate din toate colţurile lumii. Până când mai pot merge la Festivalul du Bonheur

Turiştii de la mare sunt răsfăţaţi cu preparate din toate colţurile lumii. Până când mai pot merge la Festivalul du Bonheur

Cei care merg la mare weekend-ul acesta pot avea o combinaţie perfectă între un festival gastronomic şi un festival de muzică electronică. Evenimentul are loc în Parcul Arheologic din Constanţa.
 
17 food truck-uri cu mâncare din toate colţurile lumii îi aşteaptăpe gurmanzi timp de trei zile, pentru a experimenta ultimele tendinţe în materie culinară.
 
Radu Constantinescu a venit la festival pentru prima oară în Constanţa cu food truck-ul lui unde prepară mâncare indiană. Este a treia locaţie unde vinde gustul indian. Mai are încă două astfel de locaţii în Bucureşti şi Cluj. 
 
„Suntem primii care au făcut mâncare indiană într-un food truck şi ne mândrim cu asta. Venim cu preparate de stradă şi preparate clasice uşor adaptate gustului local, mâncarea indiană autentică nu e pentru toată lumea, nici pentru mine uneori”, a spus Radu Constantinescu, antreprenor.
 
Georgiana  se bucură de vacanţa de vară şi vrea să vină zilnic la festival, astăzi a venit împreună cu cea mai bună prietenă. „Este prima dată când vin şi e foarte drăguţ, foarte interesant, atmosferă super frumoasă”.
 
Vizitatorii se pot bucura şi de parada unor costume din perioada interbelică.
 
Octavian Mateiciuc este student la Facultatea de Arte din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa şi se bucură să facă spectacol alături de colegii lui în afara orelor de curs.
 
„Sunt foarte încântaţi, surprizător sunt foarte încântaţi şi am făcut şi poze cu ei şi sunt un public minunat, nu ne aşteptam nici unul la asemenea rezultat, suntem foarte surprinşi”, a afirmat Octavian Mateiciuc, student.
 
Ştefan Ferencz este din Bucureşti şi e designer. Vine foarte des la Constanţa în vacanţe, iar astăzi a fost surprins de proitectul Coffee Break ce transformă centrul oraşului într-un spaţiu de recreere. 
 
„Mi se pare o super iniţiativă, mai ales că promovează aşa relaxarea şi activităţile astea sportive, de weekend aşa, mi se pare o iniţiativă foarte bine venită”, a declarat Ştefan Ferencz, designer.
 
Festivalul ţine până mâine, aşa că încă mai ai timp să te bucuri de tot ce acesta are de oferit.
 
De asemenea, de mâine până pe 15 septembrie, turiştii se pot plimba liniştiţi pe bulevardul Tomis. Acesta devine pietonal.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici