Un artist şi-a imaginat cum ar arăta actorul Willem Dafoe în rolul personajului Joker

Actorul Willem Dafoe l-a interpretat pe Spiriduşul Verde în prima trilogie a filmelor Spider-Man, produsă de Sam Raimi şi inspirată după benzile desenate Marvel. Un artist crede că actorul s-ar potrivi de minune în rolul personajului maniac din universul DC, Joker.

484 afișări
Imaginea articolului Un artist şi-a imaginat cum ar arăta actorul Willem Dafoe în rolul personajului Joker

Crafty Art, YouTube

Un youtuber care este sculptor pasionat şi-a imaginat cum ar putea arăta actorul Willem Dafoe dacă l-ar interpreta pe maleficul personaj Joker din universul DC.

Artistul susţine că i-a luat 300 de ore pentru a realiza bustul.  

Prima reacţie pe care o ai când îi vezi bustul este "WOW, seamănă cu personajul Joker interpretat de Mark Hamill din seria iconică de desene animate Batman din anii 1990". 

"Aceasta este probabil cea mai bună lucrare a mea de până acum. Am petrecut sute de ore pe sculptând, modelând, turnând, pictând acest bust al lui Joker, şi editând videoclipul, iar acum sunt încântat să îl împărtăşesc cu voi. Sper să vă bucuraţi de el la fel de mult cum am făcut-o eu în timp ce l-am creat. 

Cred că ar fi incredibil să-l vedem pe Willem Dafoe jucând alături de Joaquin Phoenix în viitoarea continuare a filmului din 2019 - Joker Folie a Deux. El este suficient de în vârstă pentru a juca rolul tatălui lui Arthur Fleck şi, din moment ce s-a descoperit că Thomas Wayne nu este tatăl lui, cred că aceasta ar fi o oportunitate pentru Willem de a-şi asuma rolul tatălui lui Joker", a comunicat artistul care a mai realizat alte sculpturi încântătoare, precum cea a lui Arthur Morgan, protagonistul jocului video Red Dead Redemption 2, dragoni din Game of Thrones, Xenomorful din seria Alien, Groot  sau Spider-Man din universul Marvel. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici