Verdict favorabil pentru Johnny Depp. Juriul a decis că Amber Heard l-a defăimat

Un juriu din Virginia a decis miercuri că actriţa Amber Heard l-a defăimat pe fostul ei soţ, Johnny Depp, într-un proces de şase săptămâni foarte urmărit, în care au fost prezentate dovezi şi mărturii care detaliau relaţia deteriorată a fostului cuplu de la Hollywood, scrie Reuters.

3831 afișări
Imaginea articolului Verdict favorabil pentru Johnny Depp. Juriul a decis că Amber Heard l-a defăimat

Verdict favorabil pentru Johnny Depp. Juriul a decis că Amber Heard l-a defăimat

Juriul i-a acordat lui Depp daune de 15 milioane de dolari din partea lui Heard.

Depp, starul din "Piraţii din Caraibe", în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari şi a susţinut că aceasta l-a defăimat atunci când s-a autointitulat "o figură publică care reprezintă abuzul domestic" într-un articol de opinie dintr-un ziar.

Heard, în vârstă de 36 de ani, a intentat un proces în contrapartidă pentru 100 de milioane de dolari, spunând că Depp a defăimat-o atunci când avocatul său a numit acuzaţiile ei o "farsă".

Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau pe orice altă femeie şi a spus că ea a fost cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Depp şi Heard s-au cunoscut în 2011, în timp ce filmau "The Rum Diary", şi s-au căsătorit în februarie 2015. Divorţul lor s-a finalizat aproximativ doi ani mai târziu.

În centrul cazului juridic se află un articol de opinie scris de Heard în decembrie 2018 în Washington Post, în care a făcut declaraţia despre abuzul domestic. Articolul nu l-a menţionat pe Depp, dar avocatul acestuia le-a spus juraţilor că era clar că Heard se referea la el.

Pe parcursul a şase săptămâni de mărturie, avocaţii lui Heard au susţinut că aceasta a spus adevărul, iar comentariile sale sunt în conformitate cu Primul Amendament al Constituţiei SUA.

De-a lungul procesului, juraţii au ascultat înregistrări ale certurilor dintre cei doi şi au văzut fotografii cu degetul însângerat al lui Depp. El a spus că partea de sus a degetului a fost secţionată când Heard a aruncat cu o sticlă de vodcă în el în 2015.

Heard a negat că l-a rănit pe Depp şi a spus că actorul a agresat-o sexual în acea noapte. Ea a spus că l-a lovit doar pentru a se apăra.

Mărturia a fost transmisă în direct pe reţelele de socializare, atrăgând audienţe mari.

Cândva printre cele mai mari vedete de la Hollywood, Depp a spus că acuzaţiile lui Heard l-au costat "totul". Un nou film "Piraţii" a fost îngheţat, iar Depp a fost înlocuit în franciza cinematografică "Fantastic Beasts", un spin-off al "Harry Potter".

Depp a pierdut un proces de calomnie în urmă cu mai puţin de doi ani împotriva tabloidului britanic The Sun, care l-a etichetat drept "bătăuş de soţii". Un judecător al Înaltei Curţi din Londra a decis că acesta a agresat-o în mod repetat pe Heard.

Avocaţii lui Depp au intentat procesul din SUA în Fairfax County, Virginia, deoarece Washington Post este tipărit acolo. Ziarul nu are calitatea de acuzat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici