VIDEO Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: „Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”

  • Elon Musk este noua ţintă a grupului de hackeri Anonymous.
  • Mesajul a venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin vineri.
  • Reacţia şefului Tesla: „Nu ucide ceea ce urăşti, salvează ceea ce iubeşti”.
1824 afișări
Imaginea articolului VIDEO Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: „Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”

FOTO: Profimedia

Elon Musk este noua ţintă a grupului de hackeri Anonymous, relatează New York Post.

Anonymous a postat un videoclip în care unul dintre hackeri vorbeşte despre SpaceX, felul în care îşi exploatează şeful Tesla angajaţii şi despre cum „face mişto în mod constant” de pieţele de criptomonede.

„În ultimii câţiva ani te-ai bucurat de cea mai favorabilă reputaţie pentru că ai atins dorinţa pe care mulţi dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu maşini electrice şi explorare spaţială”, spune unul dintre hackeri într-un videoclip, postat pe Twitter sâmbătă.

„Recent ... oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”

Mesajul a venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin, vineri.

„Milioane de investitori se bazau pe câştigurile lor criptografice pentru a-şi îmbunătăţi viaţa”, se arată în video.

„Bineînţeles, şi-au asumat riscul când au investit şi toată lumea ţine cont şi stie de volatilitatea în cripto, dar tweeturile dvs. din această săptămână arată o ignoranţă clară faţă de persoanele cu venituri medii.”

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului în atacuri cibernetice îndreptate împotriva departamentelor de poliţie, politicieni, companii financiare şi religii, a continuat să lanseze ceea ce părea a fi un avertisment vag către şeful Tesla.

„Poate credeţi că sunteţi cel mai inteligent, dar acum v-aţi cunoscut adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Aşteptaţi-ne ”, a spus hackerul. 

Musk nu a abordat direct ameninţarea subtilă, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: „Nu ucide ceea ce urăşti, salvează ceea ce iubeşti”.

VEZI VIDEO COMPLET MAI JOS 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici