VIDEO Smiley îşi cântă convingerea că "Va fi bine", într-o piesă compusă în perioada de izolare

  • Smiley îşi cântă convingerea că "Va fi bine" în noua sa piesă, compusă în perioada de distanţare socială.
  • "Este o piesă optimistă, care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare", spune Smiley.
  • Piesa are şi un videoclip, realizat cu mijloace limitate, în izolare.
488 afișări
Imaginea articolului VIDEO Smiley îşi cântă convingerea că "Va fi bine", într-o piesă compusă în perioada de izolare

VIDEO Smiley îşi cântă convingerea că "Va fi bine", într-o piesă compusă în perioada de izolare

Smiley a lansat piesa "Va fi bine", compusă în perioada de izolare, despre secretul fericirii şi al binelui care este ascuns în fiecare om.

"Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul 'va fi bine'", spune artistul.

"Este o piesă optimistă, care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreuna, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă", mai spune Smiley.  

Aceasta este a treia piesă lansată de Smiley în ultimele trei luni, după "Ce mai faci, străine?" şi "Cine-i salvează pe eroi", care sunt în topul celor mai difuzate la radiourile din România.

"Mi-e foarte dor de concerte şi de public şi cu fiecare piesă lansată, chiar dacă de la distanţă, simt că-i am aproape, că facem schimb de sentimente şi că ne ajutam unii pe alţii. Chiar dacă am fost privat de atât de multe lucruri în ultima perioadă, am avut şi un mare câştig, timp să dedic pasiunii mele de a compune, a fost refugiul meu, terapia perfectă, care sper să fie terapie şi pentru cei care ascultă", spune cântăreţul.

O producţie HaHaHa Production, cu muzica realizată de Smiley şi Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, "Va fi bine" vine cu un videoclip realizat în perioada de stare de urgenţă, cu echipă restrânsă, în apropiere de casa artistului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici