Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr care a traversat Africa pe bicicleta

Celebrul actor Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr din Guineea care a traversat Africa pe bicicleta pentru a merge la universitate, potrivit BBC.

281 afișări
Imaginea articolului Will Smith i-a făcut o surpriză unui tânăr care a traversat Africa pe bicicleta

Anul trecut, Mamadou Safayou Barry a devenit cunoscut atunci când a plecat pe un drum de 4.000 km. El s-a fotografiat cu bicicleta care l-a transportat prin şase ţări deoarece nu şi-a permis să cumpere un bilet de avion.

Tânărul de 25 de ani a plecat din ţara vest-africană Guineea către prestigioasa Universitate Al-Azhar din Egipt, în speranţa că va fi acceptat. Atunci când a ajuns în Ciad, povestea sa a fost publicată de un jurnalist şi ulterior mai mulţi oameni i-au cumpărat tânărului un bilet de avion. Odată ajuns la Cairo, a fost acceptat şi i s-a oferit o bursă completă.

Aventura tânărului l-a impresionat pe Will Smith. Recent, actorul l-a contactat prin intermediul unui apel video. Smith i-a spus că a fost „profund mişcat” de eforturile sale şi i-a oferit o nouă bicicletă şi un laptop.

„Vreau ca lumea să audă povestea ta. Când te angajezi într-o călătorie, universul conspiră să te ajute”, a spus celebrul actor.

„Îmi plac multe dintre filmele tale. Nu ştiu cum să-ţi mulţumesc, jur”, a răspuns tânărul surprins de gestul lui Smith.

Smith a donat şi vouchere cu care tânărul îşi va putea cumpăra bilete de avion.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici