12% dintre români s-ar folosi de sex pentru un salariu mai mare

Peste 30 la sută dintre români au întreţinut relaţii sexuale la birou iar 12 la sută afirmă că ar fi dispuşi să facă acest lucru pentru un salariu mai mare, rezultă dintr-un sondaj de opinie, realizat în perioada 11 - 18 aprilie, de site-ul Jobsinro.ro.

149 afișări
Imaginea articolului 12% dintre români s-ar folosi de sex pentru un salariu mai mare

12 la sută dintre români s-ar folosi de sex pentru un salariu mai mare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sondajului de opinie "Sexul la birou", cele mai vizate beneficii pentru care 28 la sută dintre români ar apela la sex sunt: un salariu mai bun (11,7 la sută), avansarea (10 la sută), păstrarea jobului (3,2 la sută).

La întrebarea "Ai făcut sex la birou?", 30,8 la sută dintre respondenţi au răspuns afirmativ şi 69,2 la sută negativ.

De asemenea, 26,7 la sută dintre persoanele chestionate au afirmat că şi-au găsit jumătatea la serviciu, iar 25,1 la sută susţin că au fost hărţuiţi sexual la birou.

Peste jumătate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor că au folosit sexul pentru avansare, dar 72, 2 la sută dintre cei chestionaţi susţin că nu ar face niciodată asta pentru a obţine avantaje la serviciu.

"Doar 30 la sută şi-au găsit jumătatea la locul de muncă şi cam tot atâţia s-au căsătorit cu colegi. Şefii au stresat sexual doar 25 dintre repondenţi. Nu ştim care este repartiţia pe sexe şi nici câte cazuri au mers în instanţă sau au fost muşamalizate", precizează iniţiatorii sondajului.

La sondajul de opinie iniţiat de Jobsinro.ro au răspuns 1.835 de vizitatori ai site-ului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici