35% din bărbaţi şi 17% din femei se masturbează în timp ce „lucrează de acasă”. Câţi admit că au făcut sex „în timpul programului”?

  • 35% din bărbaţi şi 17% din femei se masturbează în timp ce „lucrează de acasă”
  • Alţii au făcut sex în timpul programului sau s-au angajat în discuţii cu tenta sexuală pe Zoom
  • Toate acestea, însă, pot să sporească productivitatea şi să reducă stresul angajaţilor
7617 afișări
Imaginea articolului 35% din bărbaţi şi 17% din femei se masturbează în timp ce „lucrează de acasă”. Câţi admit că au făcut sex „în timpul programului”?

35% din bărbaţi şi 17% din femei se masturbează în timp ce „lucrează” de acasă

Te întrebi ce fac colegii tăi în izolare? Un studiu realizat în Australia îţi spune că probabil se masturbează în timpul programului de lucru.

Cu milioane de oameni din întreaga lume care în prezent lucrează de acasă şi aflaţi în imposibilitatea de a se întâlni cu partenerii sexuali, mulţi recurg la cea mai la îndemână variantă - masturbarea

Un studiu efectuat pe 1.000 de persoane din SUA, Australia, Marea Britanie şi Canada, care a avut ca scop să arate ”ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor închise”, a scos la iveală că cele mai frecvente activităţi în timpul programului de lucru au fost masturbarea, sexul şi îmbătatul. Din respondenţii sondajelor 35% dintre bărbaţi şi 17% dintre femei au recunoscut că s-au masturbat în timpul orelor de lucru din izolare. 

Cei mai tentaţi să îşi găsească alte ocupaţii manuale în timpul programului sunt tinerii, fiind urmaţi de cei cu vârsta cuprinsă între 45 şi 54 de ani. În schimb, studiul sugerează că iubirea de sine ar putea să crească productivitatea. Motivul e simplu - masturbarea duce la eliberarea tensiunii acumulate, sporeşte concentrarea şi starea de bine. Acelaşi lucru este valabil şi despre sex, care inundă creierul cu dopamină, endorfine şi oxitocină, reducând în acelaşi nivelul de stres. 

La întrebarea „Aţi avut vreodată relaţii sexuale în timp ce lucraţi de acasă?”, 24% dintre bărbaţi şi 19% dintre femei au răspuns afirmativ. Un respondent la sondaj chiar a afirmat: „Am primit sex oral în timpul unei convorbiri.”

În plus faţă de masturbare şi sex, 5,4% dintre participanţii la sondaj au recunoscut, de asemenea, că s-au angajat în discuţii sexuale cu un coleg de muncă pe Zoom. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici