40 la sută dintre femeile mature sunt atrase de bărbaţi mai tineri

Patru din zece femei mature şi-ar dori să aibă o aventură cu un partener mai tânăr. Aceasta este concluzia unui sondaj recent realizat online în Marea Britanie. Cercetarea s-a realizat pe un eşantion de 2.000 de femei cu vârsta cuprinsă între 30 şi 69 de ani. În acelaşi timp, una din cinci femei se simte atrasă de cel puţin unul dintre prietenii fiului, catalogându-l ca fiind "drăguţ".

2017 afișări
Imaginea articolului 40 la sută dintre femeile mature sunt atrase de bărbaţi mai tineri

40 la sută dintre femeile mature sunt atrase de bărbaţi mai tineri (Imagine: Gândul)

Cu toate acestea, mai bine de o treime, respectiv 37 la sută dintre femei, spun că s-ar simţi stânjenite să prezinte prietenilor un partener mult mai tânăr decât ele.

Citeşte mai multe despre ce caută femeile trecute de prima tinereţe la partenerii lor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici