50 Cent ar putea să nu mai cânte solo

Starul muzicii rap Kanye West l-a învins pe 50 Cent, care a anunţat că nu va mai cânta solo dacă noul său album nu se vinde bine, în bătălia pentru cel mai bine vândut album în Marea Britanie, informează BBC.

8 afișări
Imaginea articolului 50 Cent ar putea să nu mai cânte solo

50 Cent ar putea să nu mai cânte solo

Cei doi rapperi şi-au lansat pe 11 septembrie noile albume, iar 50 Cent, pe numele real Curtis Jackson, a declarat atunci că nu va mai lansa nici un album solo dacă va fi întrecut la vânzări de Kanye West.

50 Cent a declarat pentru site-ul de internet sohh.com: "Voi scrie muzică şi voi lucra cu alţi colaboratori ai mei, dar nu voi mai scoate pe piaţă albume solo".

La sfârşitul săptămânii trecute, West s-a clasat pe primul loc, în timp ce 50 Cent a ocupat locul al doilea în topurile de vânzări muzicale din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici