70% dintre clienţii români de hibride sunt bărbaţi

În ultimii trei ani vânzările de maşini eco au urcat constant, chiar şi în 2009, când piaţa auto a înregistrat un colaps de aproape 60 la sută. În 2007, procentul de hibride reprezenta 33 la sută din vânzările Lexus. Acesta a urcat la 45 la sută în 2008 şi 65 la sută în 2009, informează "Gândul".

62 afișări
Imaginea articolului 70% dintre clienţii români de hibride sunt bărbaţi

70% dintre clienţii români de hibride sunt bărbaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Conform datelor oferite de Lexus România, 70 la sută dintre clienţii de hibride sunt bărbaţi, majoritatea cu vârsta peste 40 de ani, top manageri sau persoane care deţin o afacere. Dintre clienţii de hibride, 10 la sută se află la al doilea model eco. Cel mai de succes hibrid a fost SUV -ul RX 450H, model lansat în luna mai 2009, care are un preţ de pornire de 60.000 euro, cu TVA.

Citeşte mai multe despre preferinţele femeilor şi bărbaţilor în materie de autoturisme hibride pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici