75% dintre femei acordă a doua şansă. De ce iartă infidelitatea?

Femeile sunt mai predispuse să treacă peste eventualele aventuri ale partenerilor, relevă un studiu publicat în revista Psychological Science. Pentru a ajunge la această concluzie, oamenii de ştiinţă au dat la 500 de perechi anumite chestionare cu privire la infidelitate şi au constatat că motivul pentru care femeile şi bărbaţii sunt deranjaţi de aventurile sexului opus este diferit, informează "Gândul".

54 afișări
Imaginea articolului 75% dintre femei acordă a doua şansă. De ce iartă infidelitatea?

75% dintre femei acordă a doua şansă. De ce iartă infidelitatea? (Imagine: Gândul)

Astfel, pe femei nu le deranjează cel mai tare faptul că partenerul lor a întreţinut raporturi intime cu o altă femeie, ci faptul că bărbatul ar putea avea o legătură emoţională cu cea de-a treia persoană.

Citeşte mai multe despre cum privesc femeile şi bărbaţii infidelitatea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici