A fost publicat topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA. Cine conduce, cu 19 milioane de dolari în ultimul an

Sofia Vergara, starul serialului "Modern Family", a depăşit-o pe starleta Kim Kardashian şi a devenit actriţa cel mai bine plătită din televiziunea americană, graţie veniturilor de 19 milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.

389 afișări
Imaginea articolului A fost publicat topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA. Cine conduce, cu 19 milioane de dolari în ultimul an

A fost publicat topul celor mai bine plătite actriţe de televiziune din SUA. Cine conduce, cu 19 milioane de dolari în ultima lună (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit unui top postat miercuri pe site-ul revistei Forbes, actriţa columbiană în vârstă de 40 de ani a ocupat prima poziţie în acest top graţie rolului ei din serialul "Modern Family", difuzat de postul ABC, pentru care a primit un premiu Emmy, dar şi veniturilor aduse de o linie vestimentară, contractelor de publicitate şi acţiunilor pe care le deţine în compania Latin World Entertainment - despre care editorii revistei Forbes spun că va deveni un nou imperiu media.

Pe locul al doilea în acest top se află starleta americană Kim Kardashian, cu venituri de 18 milioane de dolari, ce provin din reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians", comercializarea unei linii vestimentare, contracte publicitare, dar şi o prezenţă uriaşă pe Twitter şi în mass-media, stimulată de relaţia recentă cu rapperul Kanye West.

Actriţa Eva Longoria se află pe locul al treilea, cu venituri de 15 milioane de dolari, obţinute în special din serialul "Neveste disperate" - care s-a încheiat anul acesta-, contracte publicitare, o carte de bucate, două parfumuri şi câteva roluri mici pe marile ecrane.

Pe locurile următoare s-au clasat, în ordine, Bethenny Frankel (12 milioane de dolari), Khloe Kardashian Odom (11 milioane de dolari), Tina Fey (11 milioane de dolari), Mariska Hargitay (10 milioane de dolari), Zooey Deschanel (9 milioane de dolari), Felicity Huffman (9 milioane de dolari) şi Ellen Pompeo (9 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici