A murit regizorul Robert Downey Sr., tatăl lui Robert Downey Jr.

  • Cineastul Robert Downey Sr. a murit
  • Tatăl lui Robert Downey Jr. avea 85 de ani
  • „Noaptea trecută, tatăl meu a trecut în nefiinţă liniştit, în somn, după ani de suferinţă în care a îndurat efectele bolii Parkinson”, a anunţat pe Instagarm Robert Downey Jr.
1949 afișări
Imaginea articolului A murit regizorul Robert Downey Sr., tatăl lui Robert Downey Jr.

A murit regizorul Robert Downey Sr.

Actorul Robert Downey Jr. a anunţat pe Instagram vestea morţii tatălui său, regizorul Robert Downey Sr. Acesta, în vârstă de 85 de ani, a decedat marţi.
 
„Odihneşte-te în pace, Bob D. Sr. 1936-2021 ... Noaptea trecută, tatăl meu a trecut în nefiinţă liniştit, în somn, după ani de suferinţă în care a îndurat efectele bolii Parkinson ... A fost un adevărat realizator de filme şi a rămas remarcabil de optimist pe tot parcursul vieţii ... Potrivit calculelor făcute de mama mea vitregă, au avut un mariaj fericit vreme de puţin peste 20 de ani", a scris Robert Downey Jr. pe Instagram. „Rosemary Rogers-Downey, eşti o sfântă. Trimitem alături de tine gândurile şi rugăciunile noastre.”
 
Robert Downey Sr., actor şi cineast, este cunoscut mai ales pentru producţiile „Putney Swope” şi „Greaser's Palace”. A jucat, de asemenea, şi în „Boogie Nights”, „Magnolia” şi „To Live and Die in L.A.”
 
A avut doi copii: Robert Downey Jr şi o fiică pe nume Allyson. Downey Jr. a apărut în două filme regizate de tatăl său - „Pound” (1970), în copilărie, şi mai târziu în comedia „Too Much Sun” (1990).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici