Abramovici şi-a cumpărat domeniu de lux pe o insulă din Caraibe

Patronul grupării Chelsea Londra, miliardarul rus Roman Abramovici, şi-a achiziţionat un domeniu de lux pe o insulă din Caraibe, în schimbul sumei de 90 de milioane dolari, deşi criza economică mondială i-a redus cu 40 la sută averea, informează ediţia on-line a cotidianului Wall Street Journal.

285 afișări
Imaginea articolului Abramovici şi-a cumpărat domeniu de lux pe o insulă din Caraibe

Abramovici şi-a cumpărat domeniu de lux pe o insulă din Caraibe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Abramovici a achiziţionat în insula Saint-Barthelemy (St. Barts) din Marea Caraibelor un teren de 28 de hectare, pe care se află numeroase vile cu vedere la mare, terenuri de tenis, cluburi şi restaurante. În plus, terenul are acces la o plajă care, potrivit revistei Forbes, figurează în topul celor mai frumoase plaje din lume.

Mica insulă Saint-Barthelemy, care aparţine Franţei şi este denumită "Saint Tropez-ul Caraibelor", este clasificată drept unul dintre cele mai scumpe locuri unde îşi petrec timpul liber milionarii şi vedetele cunoscute la nivel mondial.

Prin această achiziţie, Abramovici şi-a îmbunătăţit colecţia de proprietăţi imobiliare, care cuprinde un domeniu în Antibes, două hoteluri într-o staţiune de schi alptin din Colorado, o vilă în Sardinia şi o imensă proprietate în cartierul Knightsbridge, la Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici