Accesul la Alternative Summer Day, unde cap de afiş este Deftones, se va face de la ora 17.00. Evenimentul este interzis minorilor - VIDEO

Accesul la Alternative Summer Day, eveniment muzical ce se va desfăşura sâmbătă, la Arenele Romane din Capitală, cap de afiş fiind trupa americană Deftones, se va face de la ora 17.00 şi este permis numai persoanelor peste 18 ani, informează organizatorii.

139 afișări
Imaginea articolului Accesul la Alternative Summer Day, unde cap de afiş este Deftones, se va face de la ora 17.00. Evenimentul este interzis minorilor - VIDEO

Accesul la Alternative Summer Day, unde cap de afiş este Deftones, se va face de la ora 17.00 (Imagine: Alex Barbulescu/Mediafax Foto)

Accesul se va face de la ora 17.00, pe baza biletului nominal valid, o singură dată. După acces, participanţii vor primi din partea organizatorilor brăţări care nu pot fi înstrăinate, rupte şi care sunt netransmisibile.

Concertele vor începe la ora 17.15, când va urca pe scenă trupa White Walls, ce va fi urmată de Luna Amară, de la 18.15, Paraziţii, de la 19.15, şi Implant Pentru Refuz, de la 20.15, fiecare formaţie românească urmând să susţină un show de 45 de minute.

Concertul trupei Deftones va avea loc de la ora 21.30, iar după acesta publicul va avea parte de muzica mixată de Dj Planet H.

Lista de obiecte interzise la eveniment include: sticle, bidoane din plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băutură sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

Evenimentul este produs de Alternative Music Experience - o colaborare între King Size Production şi Bring The Noise.

Originari din Sacramento, cei cinci membri ai formaţiei Deftones au cucerit scena hardcore încă de la începutul carierei lor muzicale, evoluând în mai multe turnee alături de trupe precum Korn, Quicksand, L7, Bad Brains şi alte formaţii de referinţă în industria muzicii rock.

Începând din 1995, Deftones s-a consacrat în lumea muzicii alternative/ hardcore, reuşind să vândă peste patru milioane de bilete la concerte şi peste cinci milioane de albume. În 2001, formaţia a câştigat premiul Grammy pentru Best Metal Performance.

În 2006, membrii trupei Deftones au concertat şi în România, la Arenele Romane, în cadrul Hardcore Summer Fest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici