Ace Of Base concertează la Bucureşti (Video)

Formaţia suedeză Ace Of Base va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 8 noiembrie, în cadrul turneului "Redefined! 2008-2009", se arată pe site-ul organizatorilor, Kompass Events.

193 afișări
Imaginea articolului Ace Of Base concertează la Bucureşti (Video)

Ace Of Base concertează la Bucureşti (Imagine: www.aceofbase.com)

Potrivit organizatorilor, trupa va interpreta în cadrul show-ului de la Bucureşti cele mai cunoscute dintre piesele lansate în cei 15 ani de carieră.

Biletele pentru concert se pun în vânzare joi, 14 august, şi sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, precum şi online, pe www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro şi www.blt.ro.

Ace of Base este o formaţie pop înfiinţată în Gothenburg, Suedia, care în prezent îi are ca membri pe Ulf Ekberg (Buddha), Jonas Berggren (Joker) şi Jenny Berggren. Albumul de debut al trupei - "Happy Nation/ The Sign" - lansat în 1993, s-a bucurat de un mare succes la public, incluzând piese care au rămas apoi reprezentative pentru stilul trupei: "Beautiful Life", "The Sign", "Don't Turn Around" şi "All That She Wants".

"The Sign" a stabilit un record Guinness pentru cel mai bine vândut album de debut. "Happy Nation" şi "The Sign" s-au vândut în 23 de milioane de exemplare.

Happy Nation

The Sign

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici