"Activitate paranormală", unul dintre cele mai terifiante filme, în cinematografele româneşti

Filmul "Activitate paranormală/ Paranormal Activity", care a fost realizat cu un buget de doar 11.000 de dolari, va avea premiera în cinematografele româneşti vineri.

355 afișări
Imaginea articolului "Activitate paranormală", unul dintre cele mai terifiante filme, în cinematografele româneşti

"Activitate paranormală", unul dintre cele mai terifiante filme, în cinematografele româneşti (Captură video)

Unul dintre cele mai terifiante filme realizate vreodată, "Activitate paranormală" va putea fi vizionat în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timişoara), Cityplex (Constanţa şi Braşov).

Cu un buget foarte mic, de numai 11.000 de dolari, "Activitate paranormală" a fost filmat în doar şapte zile, cu o cameră video obişnuită. A rezultat un film horror cu o doză atât de mare de realism încât, la fel ca în cazul lungmetrajului "Proiect: Vrăjitoarea/ Blair Witch Project", cu care este similar ca tehnică de filmare, impactul asupra privitorului este incredibil de puternic. Filmul a avut încasări de aproape 142 de milioane de dolari şi a fost lider în box office-ul nord-american în săptămâna anterioară Halloween-ului.

Filmul spune povestea lui Katie şi Micah, un cuplu ca oricare altul, doar că ea ascunde un secret mai puţin obişnuit: este urmărită de o prezenţă nevăzută, care apare periodic noaptea, de când avea opt ani. Acest lucru nu poate rămâne un secret la nesfârşit, pentru că, de când locuieşte cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au înrăutăţit. Sceptic la început, dar curios, Micah îşi cumpără o cameră performantă şi este decis să înregistreze orice activitate suspectă care se întâmplă pe timpul nopţii. De la fascinaţie, ajunge treptat la obsesie, iar ceea ce vor afla văzând casetele este pur şi simplu şocant.

Concentrându-se pe credibilitate şi pe construcţia treptată a intrigii, "Activitate paranormală" face apel la instinctele primare ale fiinţei umane, suspansul crescând din ce în ce mai mult, până atinge cote aproape de nesuportat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici