Actorii Ryan Gosling şi Michael Fassbender, fotografiaţi într-o ipostază tandră - FOTO

Michael Fassbender şi Ryan Gosling au fost fotografiaţi într-o ipostază aproape tandră - starul irlandez de origine germană fiind surprins în timp ce îl masa pe colegul său în zona umerilor -, în timpul filmărilor de la noul lungmetraj al regizorului Terrence Malick.

787 afișări
Imaginea articolului Actorii Ryan Gosling şi Michael Fassbender, fotografiaţi într-o ipostază tandră - FOTO

Ryan Gosling, Michael Fassbender (Imagine: browngirlslovefassy.tumblr.com)

O serie de fotografii realizate în timpul filmărilor pentru această peliculă, al cărei titlu iniţial a fost "Lawless", au fost date publicităţii. Regizorul Terrence Malick, renumit pentru faptul că este extrem de discret în relaţia sa cu jurnaliştii, şi actorii din distribuţia filmului par să se amuze destul de bine în timpul filmărilor, informează allocine.fr.

Unele dintre fotografii îi prezintă pe Michael Fassbender şi pe Ryan Gosling în ipostaze complice. Într-una dintre ele, Fassbender masează umerii lui Gosling în faţa camerei de filmat.

Foto: sipse.com

Foto: browngirlslovefassy

Nicio informaţie despre intriga acestui film - al cărui titlu este în continuare necunoscut - nu a fost deocamdată divulgată.

O înregistrare video, postată online tot la sfârşitul săptămânii trecute, îl arată pe Terrence Malick în timp ce dansează într-un bar, alături de actorii din distribuţia noului său film. Este un lucru foarte rar pentru un cineast care refuză să se lase fotografiat şi să acorde interviuri filmate.

Michael Fassbender, născut pe 2 aprilie 1977, este unul dintre cei mai apreciaţi actori din generaţia tânără de la Hollywood, şi devenit cunoscut graţie rolului locotenentului Archie Hicox din filmul "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), regizat de Quentin Tarantino. Printre alte producţii în care s-a făcut remarcat se numără lungmetrajele "Jane Eyre" (2011), "300 - Eroii de la Termopile" (2007), drama "Fish Tank" (2009) şi cele două pelicule tulburătoare regizate de Steve McQueen - "Foame/ Hunger" (2008) şi "Shame" (2011) -, dar şi serialul de televiziune "Hex". Actorul irlandez a început să joace în ultimii ani şi în filme SF realizate cu bugete mari de producţie, precum "X-Men: Cei Dintâi/ X-Men: First Class" - în care a interpretat rolul Magneto -, şi "Prometheus".

Foto: browngirlslovefassy

Ryan Gosling a urmat un drum destul de întortocheat înainte de a ajunge unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Născut şi crescut în provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problemă la şcoală, unde avea note foarte mici şi se bătea adeseori cu colegii săi. Mama lui a divorţat şi s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tânărul Ryan şi-a început cariera în showbiz. A apărut prima dată în "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artişti de seamă, precum Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake. Ryan Gosling este unul dintre actorii aflaţi într-o ascensiune spectaculoasă la Hollywood, prestaţiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" şi " The Ides of March" fiind apreciate de critici.

Foto: sipse.com

Terrence Malick, regizorul unor filme clasice precum "Badlands/ Banda sălbatică", "Days of Heaven/ Zile în paradis" şi "The Thin Red Line/ La hotarul dintre viaţă şi moarte", a fost recompensat cu Palme d'Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes în 2011 pentru filmul "The Tree of Life".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici