Actorul Jude Law a dat în judecată o companie producătoare de şemineuri

Actorul britanic Jude Law a dat în judecată o companie canadiană producătoare de şemineuri, pe care o acuză că i-a folosit imaginea, fără permisiunea lui, pentru a filma o reclamă.

210 afișări
Imaginea articolului Actorul Jude Law a dat în judecată o companie producătoare de şemineuri

Jude Law (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic susţine că firma canadiană Paloform i-a folosit în mod ilegal imaginea într-o reclamă postată pe site-ul ei, pe pagina ei de Facebook şi pe contul ei Pinterest. Jude Law a iniţiat la Curtea Superioară din Los Angeles un proces împotriva companiei canadiene, de la care solicită despăgubiri, informează femalefirst.co.uk.

În documentele depuse la tribunal, Jude Law se descrie ca fiind "unul dintre cei mai uşor de recunoscut, cei mai apreciaţi şi cu cea mai mare valoare comercială actori din lume". El a inclus în acele documente şi o copie tipărită a profilului său de pe site-ul cinematografic IMDB.com.

Actorul în vârstă de 40 de ani a cerut judecătorului să ordone companiei canadiene să nu se mai folosească de chipul său în reclamele pe care le face, relatează TMZ.com.

În prezent, figura actorului britanic nu apare pe site-ul firmei Paloform şi nici pe paginile Facebok şi Pinterest ale acesteia.

Jude Law, care are trei copii - Rafferty, în vârstă de 16 ani, Iris, în vârstă de 12 ani, şi Rudy, în vârstă de 10 ani - cu fosta lui soţie Sadie Frost şi o fiică în vârstă de trei ani, Sophia, cu modelul Samantha Burke, este extrem de atent cu propria lui imagine şi a recunoscut într-un interviu recent faptul că s-a înfuriat destul de tare atunci când şi-a dat seama că oamenii îl consideră un playboy, după ce a înşelat-o pe fosta lui logodnică Sienna Miller cu guvernanta copiilor săi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici