Actorul Matt Damon spune că ar putea juca din nou în franciza "Jason Bourne"

Actorul american Matt Damon s-a declarat "deschis" în faţa posibilităţii de a interpreta din nou rolul principal în franciza "Jason Bourne", cu condiţia ca noul film să fie regizat de cineastul Paul Greengrass, cu care a colaborat la două pelicule din această serie.

116 afișări
Imaginea articolului Actorul Matt Damon spune că ar putea juca din nou în franciza "Jason Bourne"

Actorul Matt Damon spune că ar putea juca din nou în franciza "Jason Bourne" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Matt Damon l-a interpretat pe Jason Bourne în primele trei filme din această franciză de spionaj, însă a refuzat rolul din al patrulea film, "Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy", lansat în 2012, în care personajul principal a fost jucat de Jeremy Renner, informează contactmusic.com.

Starul hollywoodian s-a arătat dispus să revină în această franciză, cu condiţia ca noul opus să fie regizat de Paul Greengrass, cu care a colaborat la două filme din serie - "Supremaţia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) şi "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007).

"Am fost deschis mereu în faţa acestei posibilităţi, dacă Paul Greengrass va regiza. Însă nu am putut niciodată să găsim un scenariu care să ne placă", a declarat Matt Damon pentru postul american CNBC.

"Aşadar, dacă telespectatorii dumneavoastră au un scenariu interesant, îi rog să contacteze studiourile Universal şi să îl trimită acolo", a adăugat starul american.

Deşi Matt Damon crede că franciza "Jason Bourne" ar fi avut deja parte de un final satisfăcător după al treilea film, starul recunoaşte că este curios să afle ce a mai făcut celebrul super-spion în ultimii ani.

"Am simţit că acela a fost un final foarte bun, data trecută. Însă, chiar dacă spun asta, îmi place personajul şi mi-ar plăcea să văd ce i s-a mai întâmplat", a adăugat Matt Damon.

Potrivit presei internaţionale, Jeremy Renner va juca din nou rolul agentului Aaron Cross în al cincilea film din franciza "Jason Bourne", care va fi lansat în vara anului 2015.

Actorul Matt Damon a interpretat rolul agentului Jason Bourne în primele trei filme ale seriei - "Identitatea lui Bourne/ The Bourne Identity" (2002), "Supremaţia lui Bourne/ The Bourne Supremacy" (2004) şi "Ultimatumul lui Bourne/ The Bourne Ultimatum" (2007) -, care au generat încasări totale de 945 de milioane de dolari pe plan mondial.

Al patrulea film din serie, intitulat "Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy" (2012), a obţinut încasări de 276,1 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici