Actorul Matthew Lewis,cunoscut pentru rolul lui Neville Longbottom din seria filmelor "Harry Potter", s-a logodit

Actorul britanic în vârstă de 27 de ani, Matthew Lewis, i-a pus marea întrebare prietenei sale, Angela Jones, luna trecută, în timp ce cei doi se aflau într-o călătorie romantică în Paris, Franţa, potrivit TMZ.com.

1873 afișări
Imaginea articolului Actorul Matthew Lewis,cunoscut pentru rolul lui Neville Longbottom din seria filmelor "Harry Potter", s-a logodit

Actorul Matthew Lewis,cunoscut pentru rolul lui Neville Longbottom din seria filmelor Harry Potter, s-a logodit (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Cuplul s-a cunoscut în cadrul unei petreceri ce sărbătorea filmul Harry Potter, de la Universal Studios, în Olranda, Florida, în luna ianuarie 2016, unde Angela fusese organizatorul evenimentului.

Este prima căsătorie a lui Matthew şi a doua pentru logodnica sa, care şi-a finalizat divorţul de primul său soţ în iulie acest an.

O fotografie a cuplului făcută imediat după ce s-au logodit a fost postată pe pagina de Instagram a Angelei, însă Matthew, care a interpretat rolul lui Neville Longbottom în ecranizarea de mare succes a romanului lui J.K.Rowling, nu a anunţat oficial vestea.

Acesta şi-a rugat fanii pe Twitter, la finele lunii noiembrie, să-l sfătuiască pe ce canal să se uite pentru a urmări meciuri de rugby, în timp ce se afla în Orlando, Florida, sugerând că ar fi petrecut mai mult timp cu logodnica sa, în SUA.

Matthew Lewis se va afla în Orlando din nou la următorul eveniment Harry Potter, în ianuarie, 2017, unde va apărea alături de Warwick Davis, care a interpretat rolul profesorului Flitwick şi pe cel al lui Griphook în filmele Harry Potter. Va fi prima oară a lui Warwick la acest eveniment de mare succes pentru fani.

Petrecerea anuală Harry Potter are loc între 27-29 ianuarie la Wizarding World of Harry Potter din cadrul Universal Studios, Orlando.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici