Actriţă americană, la un pas de moarte după ce a fost operată în România

Actriţa americană Jana Kramer susţine, într-un interviu acordat revistei americane Maxim, că în 2005, aflată în România pentru filmările de la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", a fost diagnosticată greşit de medicii români, fiind operată de apendicită, deşi avea probleme la colecist.

101 afișări
Imaginea articolului Actriţă americană, la un pas de moarte după ce a fost operată în România

Actriţă americană, la un pas de moarte după ce a fost operată în România (Imagine: Mediafax Foto)

Jana Kramer s-a aflat în România în 2005 pentru filmările la pelicula "Return of the Living Dead: Necropolis", în regia lui Ellory Elkayem.

Ea susţine, în interviul acordat revistei americane Maxim, că a ajuns la spital pentru că se simţea rău şi că medicii români au diagnosticat-o greşit, fiind supusă unei operaţii de apendicită care i-ar fi pus în pericol viaţa.

"M-am simţit rău. Nu voiam să mă plâng şi să fiu considerată o povară. În cele din urmă, a trebuit să merg la spital. Doctorul de-abia vorbea engleză, dar mi-a spus că trebuie să îmi scot apendicele", a declarat Jana Kramer.

Actriţa mai spune că se simţea din ce în ce mai rău şi a decis să plece în Statele Unite pentru a fi consultată de un alt doctor. Kramer precizează că doctorul american i-a spus că îi fusese extirpat apendicele degeaba, pentru că avea probleme la colecist.

"Ei (doctorii din România, n.r.) au făcut operaţia şi cele şase zile de recuperare s-au transformat în două săptămâni, pentru că m-am îmbolnăvit de pneumonie în spital. Am zburat înapoi în SUA şi doctorii mi-au explicat că nu era vorba de apendicită ci de vezica biliară. Dacă nu mă operam, puteam să mor", a spus actriţa.

Jana Kramer este cunoscută în principal pentru roluri în seriale, cum ar fi "One Tree Hill", "Grey's Anatomy" sau "Entourage".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici