Actriţa Amy Poehler va primi o stea pe Walk of Fame

Actriţa americană Amy Poehler, vedeta serialului "Parks and Recreation", va primi cea de-a 2.566-a stea de pe Hollywood Walk of Fames, din Los Angeles, în timpul unei ceremonii care va avea loc vineri, informează contactmusic.com.

144 afișări
Imaginea articolului Actriţa Amy Poehler va primi o stea pe Walk of Fame

Actriţa Amy Poehler va primi o stea pe Walk of Fame (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Amy Poehler s-a remarcat cu apariţiile sale amuzante din emisiunea de satiră "Saturday Night Live" şi şi-a construit apoi o carieră de succes la Hollywood, jucând în serialul de comedie "Parks and Recreations" şi prezentând ulterior, alături de Tina Fey, galele de decernare ale Globurilor de Aur din 2013, 2014 şi 2015.

Poehler, în vârstă de 44 de ani, a fost nominalizată de 12 ori la premiile Emmy, deţine propria companie de producţie TV şi, anul trecut, s-a situat pe primul loc în topul bestsellerurilor The New York Times, cu volumul său de memorii "Yes Please".

Pentru rolul din serialul "Parks and Recreations" a fost nominalizată de trei ori la premiile Globul de Aur, distincţie pe care a şi primit-o în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici