Actriţa Demi Moore a cerut pensie alimentară de la soţul ei Ashton Kutcher

Actriţa Demi Moore a solicitat pensie alimentară de la soţul ei Ashton Kutcher, de care s-a despărţit în noiembrie 2011, potrivit documentelor oficiale de divorţ pe care artista americană le-a depus joi la Curtea Superioară din Los Angeles.

856 afișări
Imaginea articolului Actriţa Demi Moore a cerut pensie alimentară de la soţul ei Ashton Kutcher

Actriţa Demi Moore a cerut pensie alimentară de la soţul ei Ashton Kutcher (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Ashton Kutcher, starul serialului de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate" difuzat de postul CBS, a depus actele prin care a solicitat la rândul său divorţul de Demi Moore, în decembrie 2012, la peste un an de la despărţire.

Pensia alimentară cerută de la Kutcher, în vârstă de 35 de ani, reprezintă o solicitare destul de neobişnuită pentru Demi Moore, în vârstă de 50 de ani, care a fost una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood în anii 1990. Nu se cunoaşte deocamdată suma solicitată de actriţă.

Demi Moore şi Ashton Kutcher au citat fiecare diferenţe ireconciliabile în actele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles. În documentele depuse de actor, acesta a specificat faptul că nu solicită pensie alimentară şi că nu se va opune acordării unei pensii alimentare pentru Moore.

Potrivit revistei Forbes, Ashton Kutcher a câştigat 24 de milioane de dolari din mai 2011 până în mai 2012, devenind, graţie serialului "Doi bărbaţi şi jumătate", cel mai bine plătit actor de televiziune.

Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, graţie rolului din serialul "That '70s Show".

Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă de 16 ani între cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011 după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu colega lui din distribuţia serialului "That '70s Show", actriţa Mila Kunis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici