Actriţa Julianne Moore, recompensată cu o stea pe Walk of Fame - FOTO

Actriţa americană Julianne Moore a primit, joi, cea de-a 2.507-a stea de pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, în cadrul unei ceremonii în care partenerii ei de pe marele ecran au salutat o artistă "răbdătoare şi generoasă".

301 afișări
Imaginea articolului Actriţa Julianne Moore, recompensată cu o stea pe Walk of Fame - FOTO

Actriţa Julianne Moore, recompensată cu o stea pe Walk of Fame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu o săptămână înainte de lansarea nord-americană a următorului ei film, "Carrie", noua versiune cinematografică a legendarului film regizat de Brian De Palma, Julianne Moore a asistat la ceremonia de dezvelire a acestei stele care îi este dedicată, situată în faţa Pantages Theatre, una dintre sălile de spectacole istorice de la Hollywood.

În vârstă de 52 de ani, celebra actriţă americană a spus că, în copilărie, "nu şi-a imaginat niciodată că actoria ar putea fi o meserie".

"Am făcut-o totuşi pentru că adoram să citesc şi pentru mine era o modalitate de a crede că apăream în acea carte şi adoram acest lucru. Adoram să fac parte din acea poveste", a adăugat ea.

"Sunt încântată şi uimită că fac parte din comunitatea Walk of Fame. Vă mulţumesc că m-aţi invitat în această poveste, în acest vis", a continuat actriţa.

Mai multe persoane care au lucrat cu Julianne Moore au venit să asiste la ceremonie, printre aceştia numărându-se Jay Roach, regizorul filmului de televiziune "Game Change", în care actriţa a interpretat-o pe reprezentanta dreptei conservatoare americane Sarah Palin - un rol care i-a adus artistei un premiu Emmy.

"Atunci când lucrezi alături de o actriţă precum Julianne Moore, toată lumea trebuie să se autodepăşească şi să muncească mai mult. Ea nu hărţuieşte pe nimeni şi nici măcar nu încearcă să controleze totul. E pur şi simplu răbdătoare şi generoasă", a spus Jay Roach.

"Singura problemă, atunci când lucrezi cu Julianne Moore, este că devii dependent", a adăugat el.

Actorul-regizor Joseph Gordon-Levitt, care împarte afişul cu Julianne Moore în filmul "Don Jon", pe care l-a şi regizat, a spus că renumita actriţă americană "nu se preface atunci când joacă. Ea resimte ceea ce personajul resimte. Asta e ceva foarte greu de făcut şi, totodată, ceva foarte subtil".

De-a lungul carierei sale, Julianne Moore a fost nominalizată de patru ori la Oscar - pentru "Boogie Nights/ Jurnalul unei vedete de film porno" (1998), "The End of the Affair/ Sfârşitul aventurii" (2000), "Far from Heaven/ Departe de paradis" (2003) şi "The Hours/ Orele" (2003) -, de şase ori la Globul de Aur, de trei ori la BAFTA şi de nouă ori la premiile Sindicatului actorilor americani. Alături de restul distribuţiei din "Poveşti întretăiate/ Short Cuts" (1993), ea a obţinut un Glob de Aur pentru prestaţia din această peliculă.

Printre alte roluri notabile interpretate de Julianne Moore, în cele peste 60 de filme în care a fost distribuită, se numără cele din lungmetrajele "Lumea Dispărută: Jurassic Park/ The Lost World: Jurassic Park" (1997), "Marele Lebowski/ The Big Lebowski" (1998), "Magnolia" (1999), "Hannibal" (2001), "Copiii tatălui/ Children of Men" (2006), "Vieţile secrete ale Pippei Lee/
The Private Lives of Pippa Lee" (2009), "Un om singur/ A Single Man" (2009), "Copiii sunt bine-mersi/ The Kids Are All Right" (2010), "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love" (2011).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici