Actriţa Kim Novak are cancer

Actriţa americană Kim Novak, celebră pentru rolul din filmul clasic "Ameţeala/ Vertigo", regizat în 1958 de Alfred Hitchcock, a fost diagnosticată cu cancer mamar, a anunţat managerul artistei.

242 afișări
Imaginea articolului Actriţa Kim Novak are cancer

Actriţa Kim Novak are cancer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost diagnosticată într-un stadiu incipient, cu ocazia unei mamografii realizate la un control anual de rutină, iar acum se află sub tratament", a declarat Sue Cameron, managerul actriţei, pentru Hollywood Reporter. "Toţi medicii au spus că ea se află într-o formă extraordinară şi că are toate şansele să se însănătoşească", a mai spus aceasta.

Kim Novak, în vârstă de 77 de ani, a apărut în alte câteva filme notabile, precum "Picnic" (1955), "Amicul Joey/ Pal Joey" (1957) şi "Abracadabra/ Bell, Book and Candle" (1958). Ultimul ei rol a fost cel din "Vis de iubire/ Liebestraum" (1991), însă scenele în care a apărut actriţa americană au fost tăiate, după ce Novak s-a certat cu regizorul acestui film.

Sue Cameron a declarat că actriţa Kim Novak face sport de trei ori pe săptămână, sub coordonarea unui antrenor profesionist, şi ia lecţii de călărie în fiecare zi.

Kim Novak locuieşte în statul american Oregon împreună cu soţul ei, medicul Robert Malloy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici