Actriţa Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în comedia "Mamaia" - FOTO

Actriţa Mădălina Anea debutează pe marile ecrane, alături de Stela Popescu, în comedia "Mamaia", care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 19 aprilie, informează MediaPro Distribution.

389 afișări
Imaginea articolului Actriţa Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în comedia "Mamaia" - FOTO

Actriţa Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în comedia "Mamaia" - FOTO

După ce a avut ocazia de a interpreta un rol mic alături de Roger Moore şi Katie McGrath în producţia de televiziune "A Princess for Christmas", tânăra actriţă Mădălina Anea debutează pe marile ecrane în rolul unui personaj îndrăzneţ şi energic, în comedia "Mamaia".

Ana, personajul Mădălinei Anea, este o fată nonconformistă şi curioasă, care o ajută pe Matilda (Stela Popescu) să pună la cale tot felul de planuri care mai de care mai inovatoare şi amuzante pentru a scăpa de agentul imobiliar care vrea să o lase pe bătrână fără locuinţă.

Mădălina a petrecut foarte mult timp alături de Stela Popescu pe platourile de filmare de la "Mamaia". Au repetat îndelung şi s-au împrietenit foarte tare, prilej pentru Mădălina să mai înveţe câteva trucuri noi. "Unul dintre ele nu o să-l uit niciodată. Mi-a zis că, de câte ori interpretez o fată rea - şi e cazul Anei -, tot timpul să îi dau candoare şi să încerc să o fac... frumoasă, chiar dacă e rea", povesteşte actriţa.

Cât despre experienţa de pe platourile de filmare, Mădălinei îi pare rău doar pentru faptul că nu a apucat să vorbească mai mult cu regizorul comediei, Jesus Del Cerro, care nu prea a avut timp de conversaţii şi "a ţinut-o tot într-o englezo-spaniolo-româna caracteristică". Cu toate acestea, a reuşit să fie foarte clar şi să dea indicaţii precise, pe care Mădălina le-a ascultat cu sfinţenie.

În comedia "Mamaia", Mădălina Anea are ocazia să joace alături şi de alte nume mari ale scenei româneşti, precum Valentin Teodosiu, Adrian Văncică şi Ion Dichiseanu, dar şi cu numeroşi colegi de generaţie, ca Paul Diaconescu, Cosmin Natanţicu şi Cătălin Neamţu.

În ceea ce priveşte echipa din spatele camerei, Alma Bacula este cea care a produs comedia "Mamaia", un film regizat de Jesus Del Cerro, cu o imagine semnată de Viorel Sergovici, scenariul aparţinându-i lui Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

Mădălina Anea a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" în anul 2009 şi, încă din timpul facultăţii, s-a implicat în numeroase proiecte studenţeşti, a jucat în scurtmetraje, spoturi comerciale, piese de teatru radiofonic şi lungmetraje de televiziune.

Din 19 aprilie, Mădălina Anea şi Stela Popescu pun în practică cele mai năstruşnice idei în "Mamaia", o producţie MediaPro Pictures care va putea fi văzută în premieră în cinematografele Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cafe Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanţa, Braşov, Tulcea), Arta (Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema "Florin Piersic" (Cluj), Cinema "Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Twins (Ploieşti), Premiera (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), precum şi în cinematografele din reţeaua Cinema City.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici