Actriţa Melissa McCarthy a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Actriţa americană Melissa McCarthy, specializată în roluri de comedie, a fost recompensată, marţi, cu o stea pe Bulevardul Celebrităţilor - Walk of Fame - din Hollywood, Los Angeles.

309 afișări
Imaginea articolului Actriţa Melissa McCarthy a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood - FOTO

Actriţa Melissa McCarthy a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (Imagine: Hepta)

În discursul pe care l-a susţinut după ceremonia de dezvelire a stelei care îi este dedicată, vedeta americană a ţinut să mulţumească părinţilor ei pentru "sfatul îngrozitor" de a nu renunţa la actorie.

"De fiecare dată când spuneam că voi renunţa la facultate pentru a susţine spectacole de stand-up, mama mea şi tatăl meu îmi spuneau: «Minunat! Munceşte din greu, probabil vei putea să faci asta!»", a declarat Melissa McCartney, spre amuzamentul invitaţilor prezenţi la eveniment, în rândul cărora se afla şi mama ei.

"Au continuat să îmi spună acest lucru pe parcursul celor 20 de ani de care am avut nevoie pentru a face această meserie în mod regulat. Într-un fel, mamă şi tată, sunteţi nişte sfătuitori îngrozitori", a adăugat vedeta americană, continuând să glumească.

La ceremonie a fost prezentă şi realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres. "Tot ce faci este memorabil", a spus renumita prezentatoare TV.

Melissa McCarthy va putea fi văzută pe marile ecrane în această vară în comedia de acţiune "Spy", în rolul unui agent CIA care dă dovadă de exces de zel în prima ei misiune oficială. Actriţa americană a primit cronici elogioase anul trecut pentru evoluţia sa din "Tammy", în care a interpretat rolul unei angajate dintr-un restaurant fast-food care decide dintr-o dată să plece într-o călătorie. Rolul care a făcut-o celebră a fost însă acela din "Domnişoare de onoare/ Bridesmaids", o comedie din 2011 cu distribuţie aproape exclusiv feminină, care i-a adus o nominalizare la Oscar.

Melissa McCarthy, în vârstă de 44 de ani, şi-a început cariera susţinând spectacole de stand-up comedy şi improvizaţie alături de grupul umoristic The Groundlings. Apoi, a făcut cu succes trecerea spre roluri de televiziune, impresionând în seriale precum "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls", "Samantha Who?" şi "Mike şi Molly/ Mike & Molly" - cel din urmă i-a adus premiul Emmy în 2011 la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal dintr-un serial de comedie".

În ultimii ani, vedeta americană a jucat în alte câteva filme de comedie pentru marele ecran care au avut succes de casă - "Captură la dublu/ The Heat", "Marea mahmureală 3/ The Hangover Part III" şi "Hoaţa de identitate/ Identity Thief".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici