Actriţa Michelle Keegan, pe primul loc în Topul 100 al celor mai sexy femei din lume alcătuit de FHM. Cine urmează în clasament? - FOTO

Actriţa britanică Michelle Keegan, una dintre protagonistele serialului "Coronation Street", ocupă primul loc în Topul 100 al celor mai sexy femei din lume întocmit de revista FHM, informează non-stop-people.com.

3173 afișări
Imaginea articolului Actriţa Michelle Keegan, pe primul loc în Topul 100 al celor mai sexy femei din lume alcătuit de FHM. Cine urmează în clasament? - FOTO

Actriţa Michelle Keegan, pe primul loc în Topul 100 al celor mai sexy femei din lume alcătuit de FHM. Cine urmează în clasament? (Imagine Hepta)

Actriţa şi modelul Michelle Keegan, care a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei FHM, a jucat în "Coronation Street", un popular serial TV britanic, din 2008 până în 2014. În acest an a interpretat un rol principal în serialul "Ordinary Lies" produs de BBC.

În 2014, cititorii revistei FHM au realizat o altă mare surpriză, alegând-o pe primul loc în acest top anual pe Rachel Stevens, o actriţă relativ necunoscută pe plan mondial, care a făcut parte din grupul pop S Club şi care, de atunci, nu a reuşit să devină o vedetă de prim rang.

Şi alegerea din acest an a cititorilor revistei FHM este una neobişnuită, prin prisma vedetelor care fac parte din Topul 100. Michelle Keegan le-a devansat în acest clasament pe fotomodelul Kendall Jenner, sora vitregă a starletei Kim Kardashian, şi actriţa Jennifer Lawrence, vedeta francizei cinematografice "Jocurile foamei", clasate pe locul al doilea respectiv al treilea.

Topul 10 al celor mai sexy femei din lume este completat de Kate Upton, Caroline Flack, Ariana Grande, Margot Robbie, Lucy Mecklenburgh, Emilia Clarke şi Kelly Brooke.

În Topul 100 FHM se mai află cântăreaţa Britney Spears (locul 12), starleta Kim Kardashian (locul 13), actriţa Sofia Vergara (locul 17), cântăreaţa Beyonce (locul 19), cântăreaţa Rihanna (locul 23), modelul Candice Swanepoel (locul 36), actriţa Emma Watson (locul 59), modelul Gisele Bündchen (locul 66), actriţa Angelina Jolie (locul 72) şi cântăreaţa Jennifer Lopez (locul 95).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici