Actriţa Sofia Vergara s-a logodit

Actriţa Sofia Vergara s-a logodit cu iubitul ei Nick Loeb în timpul unei vacanţe romantice petrecute în Mexic, unde artista de origine columbiană a sărbătorit marţi împlinirea vârstei de 40 de ani.

350 afișări
Imaginea articolului Actriţa Sofia Vergara s-a logodit

Actriţa Sofia Vergara s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nick Loeb a cerut-o în căsătorie în noaptea de luni spre marţi, la petrecerea aniversară organizată în onoarea actriţei, la Rosewood Mayakoba din Riviera Maya, unde au fost prezenţi prietenii apropiaţi şi rudele cuplului, informează accesshollywood.com.

Sofia Vergara şi Nick Loeb au o relaţie care a început în 2010. După o scurtă despărţire a cuplului, în luna mai, cei doi s-au împăcat şi au decis să îşi continue relaţia.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al doilea mariaj pentru Sofia Vergara. Ea a fost căsătorită în perioada 1991-1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană. Rolul din serialul "Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici