Adam Sandler va juca un rol dublu într-o comedie romantică

Adam Sandler va avea un rol dublu în comedia romantică "Jack and Jill", produsă de Columbia Pictures în colaborare cu Happy Madison, compania de producţie cinematografică înfiinţată de îndrăgitul actor american, informează variety.com.

57 afișări
Imaginea articolului Adam Sandler va juca un rol dublu într-o comedie romantică

Adam Sandler va juca un rol dublu într-o comedie romantică (Imagine; Mediafax Foto/AFP)

În acest film, Adam Sandler îl va interpreta atât pe Jack, cât şi pe sora lui geamănă, Jill.

Steve Koren, a cărui relaţie de amiciţie cu Adam Sandler datează de pe vremea când erau colegi la emisiunea tv "Saturday Night Live", este scenaristul acestui proiect.

Filmările pentru "Jack and Jill" vor începe în prima parte a anului 2010, iar filmul va fi lansat şi distribuit de Sony Pictures la începutul lui 2011.

Adam Sandler a mai jucat în filme precum "Acoperă-mi inima" (2007), "Vă declar soţ şi... soţie?" (2007), "Click - Zapând prin viaţă" (2006), "Rezerve de lux" (2006), "Deuce Bigalow: Gigolo European" (2005), "Echipa Sfarmă-Tot" (2005).

Adam Sandler, care a jucat recent în pelicula "Funny People", în regia lui Judd Apatow, va putea fi văzut în viitorul apropiat în comedia "Grown Ups", produsă de Sony Pictures. Actorul şi-a împrumutat vocea şi pentru un personaj din comedia "Zookeeper", produsă de MGM/Sony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici