Adela Popescu, Diana Dumitrescu şi Cabral îşi doresc "emoţie" şi "linişte" de Moş Nicolae

Vedetele televiziunii Acasă - Adela Popescu, Ioana Ginghină, Diana Dumitrescu, Ioana Maria Moldovan, Cabral şi Radu Vâlcan - îşi vor petrece sărbătoarea de Moş Nicolae în familie sau cu prietenii, oferind daruri copiilor şi nepoţilor lor şi aşteptând ca Moşul să le aducă "linişte" şi "sănătate".

253 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu, Diana Dumitrescu şi Cabral îşi doresc "emoţie" şi "linişte" de Moş Nicolae

Adela Popescu, Diana Dumitrescu şi Cabral îşi doresc "emoţie" şi "linişte" de Moş Nicolae

Adela Popescu îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Nicolae, care, pentru actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", marchează începutul sărbatorilor de iarnă.

"Pentru mine, sosirea lui Moş Nicolae marchează începutul sărbătorilor şi, cam în acea perioadă, încep să-mi pun beculeţe prin casă, poate să-mi cumpăr şi brăduţul de Crăciun. Şi, pentru că am trei nepoţei, aştept cu nerăbdare vizita prin magazine în căutarea cadourilor. Alexandru şi Luana au mai primit vizita lui Moş Nicolae, dar pentru Natalia este prima dată când va primi daruri. Sper doar să-i fiu de ajutor să îl ajut să le aducă multe dulciuri şi daruri mult dorite", a declarat pentru MEDIAFAX Adela Popescu.

Totodată, actriţa a precizat că îşi doreşte ca Moş Nicolae să îi aducă "emoţie multă" şi să îi confirme încă o dată că sărbătorile de iarnă aduc cu ele "minuni".

"Anul acesta ne vom strânge toată familia la socrii mei şi vom petrece cu toţii. Vom asculta colinde şi vom împodobi bradul alături de cei mici", a declarat, pentru MEDIAFAX, Diana Dumitrescu. De asemenea, actriţa din "Iubire şi onoare" spune că poate să îi aducă orice Moş Nicolae: "Orice numai o nuia să nu fie, pentru că anul acesta am fost cuminte".

Pe de altă parte, Ioana Ginghină, actriţă în "Iubire şi onoare", a declarat pentru MEDIAFAX că va petrece sărbătoarea de Moş Nicolae în familie. "O să petrecem acasă, în familie, o să ne facem ghetuţele cu cremă în seara de Ajun şi o să-l aşteptăm pe Moş. Sunt curioasă să vedem cât de cuminţi am fost. Probabil că vom sta în casă, vom citi poveşti pentru Ruxandra şi vom bea vin fiert şi ciocolată caldă", spune Ioana Ginghină, care mărturiseşte că îşi doreşte de la Moş "o pereche de cizme noi".

Ruxandra, fetiţa Ioanei Ginghină şi a lui Alexandru Papadopol, va primi "o geacă de iarnă groasă şi mai multe hăinuţe pentru anotimpul rece". "Şi cum fiica mea este un fan înrăit al poveştii «Albă ca zăpada şi cei şapte pitici», va primi de la Moş Nicolae cei şapte pitici, urmând ca Moş Crăciun să îi aducă în dar o Albă ca Zăpada în mărime naturală. În plus va primi şi foarte multe fructe", mai spune Ioana Ginghină.

La rândul său, Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii "Poveştiri adevărate" de la Acasă, va petrece Moş Nicolae atât alături de colegi, cât şi alături de prieteni. "Pentru că Moşul vine într-o zi de luni, evident că voi petrece de două ori: în redacţia «Poveştirilor adevărate», alături de colegii mei, iar seara, acasă, împreună cu prietenii", a declarat pentru MEDIAFAX Ioana Maria Moldovan.

Vedeta postului Acasă mărturiseşte că îşi doreşte ca Moş Nicolae să îi aducă multă sănătate. "Deşi mă apropii cu paşi repezi de 30 de ani, totuşi, în sufletul meu, sunt încă un copil, aşa că îl aştept şi anul acesta pe Moş Nicolae. Îmi voi lustrui cât mai multe ghete şi cizme. Deşi ştiu că, de obicei, Moş Nicolae vine cu dulciuri şi nuiele, sper de data aceasta să uite nuiaua, pentru că am fost cuminte, şi să-mi umple încălţările cu multă sănătate", a spus Ioana Maria Moldovan. Deşi nu are copii, Ioana Maria Moldovan spune că le va oferi cadouri celor dragi.

Şi Cabral, prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte", de la postul Acasă, şi actor în serialul "Moştenirea", difuzat de Pro TV, a declarat pentru MEDIAFAX că îşi va petrece sărbătoarea de Moş Nicolae, ca de fiecare dată, în familie. "În afară de Revelion, care poate fi sărbătorit mai - hai să spunem - boombastic, sărbătorile de iarnă înseamnă familie şi linişte, nu nebunii...", spune Cabral, care îşi doreşte să primească de la Moş Nicolae "linişte şi pace", "fără alte bonusuri spectaculoase".

Totodată, Cabral mărturiseşte că şi-a făcut listele cu daruri pentru "încă trei Moşi de-acum încolo".

Radu Vâlcan, actorul din "Iubire şi onoare", a declarat, pentru MEDIAFAX, că îşi va petrece Moş Nicolae "pe platourile de filmare". "Suntem o familie, ne-am format în aşa fel şi vom petrece împreună la sfârşitul zilei, cu un pahar de vin şi o felie de cozonac. A doua zi, dis de dimineaţă, suntem la muncă", a spus Radu Vâlcan.

Cât despre cadouri, Radu Vâlcan spune că îşi doreşte să primească de la Moş Nicolae "linişte, sănătate şi mult zâmbet pe chipul celor din jur". "În aşa fel mă încarc şi eu, sunt mai pozitiv, încrezător...", continuă actorul. De asemenea, el a precizat că este nerăbdător să le ofere celor dragi o doză de bucurie. "Am prieteni părinţi, care au copii adorabili, abia aştept să le ofer o doză de bucurie", a conchis Radu Vâlcan.

(Material de Madalina Cerban, madalina.cerban@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici