Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"

Adela Popescu, actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă, va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe la jumătatea lunii octombrie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

95 afișări
Imaginea articolului Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"

Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"

Cu un look nou, foarte sexy, Adela Popescu a acceptat propunerea de a participa în noua competiţie a visurilor atât din plăcerea de a dansa, cât şi din bucuria gândului că ar putea schimba în bine destinul unui om necăjit. "Este pentru prima oară când simt că tot ce am acumulat în aceşti ani de muncă poate fi în mod real util cuiva", a declarat actriţa pentru Pro TV.

Adela va intra cu dedicare într-o lume pe care a urmărit-o cu atenţie până acum şi pe care a admirat-o atât din culise, cât şi din faţa televizorului. "Realmente sunt fan al emisiunii «Dansez pentru tine», iar în pauzele de masă dintre filmări invariabil eram în platoul unde se făceau repetiţiile pentru emisiune. Admiraţia este şi mai mare ştiind cât de mult se munceşte pentru acei oameni care luptă pentru o viaţă mai bună", a spus Adela Popescu.

Îndrăgostită de mică de muzică şi dans, Adela a participat alături de fratele ei în calitate de spectator la toate competiţiile importante de dans sportiv din România şi, chiar dacă nu a urmat niciodată cursuri profesioniste, simte că şi-ar putea exprima foarte bine creativitatea prin dans.

Chiar dacă promite să-şi canalizeze întreaga atenţie şi energie în lupta pentru transformarea visului partenerului său în realitate, Adela are mari emoţii la toate stilurile de dans din concurs: "Mi-e frică de toate dansurile, însă prefer să nu mă gândesc la asta, nu mi se pare constructiv. Mai importantă este determinarea mea şi echipa perfectă pe care sper să o fac împreună cu coregraful şi partenerul meu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici