Adele a înregistrat o piesă rap "cu adevărat dezmăţată" cu Tinie Tempah

Cântăreaţa Adele a înregistrat o piesă "cu adevărat dezmăţată" cu rapperul britanic Tinie Tempah, acesta declarând că artista este foarte talentată şi că poate cânta chiar şi rap, informează contactmusic.com.

475 afișări
Imaginea articolului Adele a înregistrat o piesă rap "cu adevărat dezmăţată" cu Tinie Tempah

Adele a înregistrat o piesă rap "cu adevărat dezmăţată" cu Tinie Tempah (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Discutând într-o emisiune TV despre noul său album, "Demonstration", Tempah a declarat: "Adele m-a ajutat să aleg câteva dintre piesele pentru album. Ea ştie rap. A fost cu mine şi cu Labrinth în studio când am înregistrat 'Earthquake'. Nimeni nu ştie asta. Ea a înregistrat o piesă rap şi ne-a spus că, dacă o vom difuza vreodată, ne va da în judecată. Aşadar, când veţi vorbi cu ea data viitoare să o întrebaţi despre rap".

"Demonstration" este primul material de studio al lui Tinie după albumul său de debut, din 2010, "Disc-Overy". Tinie Tempah a colaborat pentru acest album cu 2 Chainz, Big Sean, Emeli Sande, Dizzee Rascal, Laura Mvula şi Paloma Faith.

Tinie Tempah a declarat că a fost foarte greu să colaboreze cu aceşti artişti pentru albumul său. "Să îi aduc împreună pe aceşti oameni a durat foarte mult. A trebuit să îi sun eu să vină să înregistreze", a spus acesta.

Albumul "Demonstration" a fost lansat pe 1 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici