Adele ar putea scrie o carte pentru copii

Adele a fost contactată de editura Puffin Books - parte a Penguin Books -, care i-a cerut cântăreţei britanice să scrie o carte pentru copii care să fie uşor de citit, să includă imagini simple şi să aibă o poveste inspirată de maternitate.

170 afișări
Imaginea articolului Adele ar putea scrie o carte pentru copii

Adele ar putea scrie o carte pentru copii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reprezentanţii editurii sunt convinşi că această carte ar putea avea acelaşi succes ca seria "Harry Potter", scrisă de J. K. Rowling, informează contactmusic.com.

Cântăreaţa, în vârstă de 25 de ani, care are un fiu în vârstă de 10 luni, Angelo, cu partenerul său de viaţă, Simon Konecki, s-a arătat foarte încântată de acest proiect.

O sursă apropiată artistei a declarat pentru Daily Star: ''Adele este încântată de idee. Nu va dezvălui nimic prea personal, pentru că nu este stilul ei. Dar cartea ar putea deveni o amintire a primelor zile de după ce a devenit mamă şi, de asemenea, ceva ce ar putea fi dedicat fiului ei. Toată lumea este foarte încântată".

Adele se alătură astfel unei serii de mari nume din showbiz care s-au lansat în universul editorial dedicat copiilor - Madonna, Ricky Gervais şi David Walliams scriind şi ei astfel de cărţi.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Anul acesta a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec, pentru tema de pe coloana sonoră a filmului "007: Coordonata Skyfall" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici