Adelina Elisei a întâlnit omul alături de care vrea să trăiască

Revista Ce se întâmplă, Doctore? conţine, în numărul din luna martie, un interviu cu Adelina Elisei, care vorbeşte despre pregătirile de nuntă, rochia de mireasă şi luna de miere, ea urmând să se căsătorească cu fotbalistul Cristi Chivu.

117 afișări
Imaginea articolului Adelina Elisei a întâlnit omul alături de care vrea să trăiască

Adelina Elisei a întâlnit omul alături de care vrea să trăiască

"De când l-am cunoscut pe Cristi nu mi-am descoperit noi pasiuni, nu mi-am făcut noi prieteni... Dar mi-am găsit liniştea", a declarat Adelina Elisei în interviul din numărul de martie al revistei Ce se întâmplă, Doctore?, recunoscând că, în ultimul an, a avut parte de schimbări.

Întrebată cum e viaţa ei acum, Adelina a mărturisit că a întâlnit omul alături de care vrea să trăiască şi consideră că asta este cea mai mare împlinire a unei femei. Ca să fie alături de viitorul ei soţ, Adelina face şi şase drumuri pe lună pe ruta România - Italia. Iar când este în România, în weekend-uri, profită de ocazie şi stă cu prietenii ei.

În Italia, atunci când nu este cu Cristi Chivu, are un magazin preferat la care merge, iar aproape în fiecare zi se duce la supermarket să cumpere diverse pentru casă. Viitoarea soţie a căpitanului echipei naţionale de fotbal a declarat că nu îşi face un scop din shopping şi a recunoscut că aşteaptă să-şi facă prieteni în Italia: "Să fiu sinceră, foarte multe lucruri nu am de făcut în Italia, dar sper să îmi fac prieteni şi acolo şi lucrurile se vor schimba".

În Ce se întâmplă, Doctore?, Adelina Elisei povesteşte entuziasmată despre pregătirile de nuntă. Rochia vrea să fie o surpriză şi de aceea nu dă detalii în legătură cu ea. Şi, după cum era de aşteptat, la nuntă vor fi mulţi invitaţi, mai ales că cel mai probabil va participa toată echipa naţională de fotbal. Iar despre luna de miere, Adelina spune în Ce se întâmplă, Doctore? că poate să fie şi acasă, considerând că luna s-a transformat într-o mini-vacanţă.

În finalul interviului, Adelina Elisei a mărturisit că va simţi cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea când va avea un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici